lørdag den 31. oktober 2009

Hvor hjemme er...

Første flyttedag er ved at være ved vejs ende, og mørket har så småt sænket sig over gården.. Det har været en dejlig dag med stor hjælp fra forældre og venner.. Tusind tak for den store hjælp idag! Vi har været rundt og sondere tærrenet omkring gården og har ved hjælp af naboen erfaret, at der faktisk hører et pænt stykke have til vores andel af gården, så der bliver plads til en lille urte- og grøntsagshave til foråret :)

fredag den 30. oktober 2009

En ganske ualmindelig fredag...



Nøglerne til det længe ønskede hus er idag blevet overdraget til os, og vi har haft vores første timer i vores nye hus. Tre uforglemmelige lykkelige timer.. Overvældede af glæden og følelsen ved at træde ind i det hus vi har drømt om så længe, og stolte over at vise det frem til familen... - Det kan slet ikke beskrives. Tankerne kører rundt og danner billeder og ideer, som længes efter at blive ført ud i livet. Kan næsten ikke vente til vores ting står i huset og skal finde vej til hver deres specielle plads!
Udenfor huset kan man ganske stille høre dyrenes snakken, og omkring på marker og i grøftekanter står rådyr og titter frem... - Tænk, på sådan en ganske almindelig fredag i oktober!