Jeg prøvede en lækker opskrift af på tarteletter på en mere utraditionel måde igår. Nemlig med champignon og lufttørret spegeskinke. Da vi skulle spise tartelettrne til aftensmad tilsatte jeg et par skalotteløg mere end opskriften angiver og nogle friske grønne asparges, som fik et hurtigt opkog og blev snittet ud i passende stykker. Jeg tilsatte også lidt mere piskefløde end opskriften angiver, for jeg synes godt der må være lidt "sovs" ved tarteletfyld. Fløde og jævning kan man jo tilpasse efter smag. Jeg gemte aspargeshovederne til pynt, sammen med persille. Der blev til 7-8 stykker.
Jeg fandt denne og mange andre lækre opskriter på utraditionelle tarteletter lige
her
Til dessert fik vi jordbær med fløde i mine forældres gamle jordbærskåle :)
MetteSofie
Er du gal, det ser godt ud - de alternative tarteletter lyder nice (:
SvarSlet- Anne
Anne: Det smagte også SKØNT - Du må prøve dem.. Der er mange andre lækre opskrifter, hvis du følger linket :) Kh. MetteSofie
SvarSlet