onsdag den 11. januar 2012

Ny blog


Jeg har ikke blogget siden jul og har ikke fået ønsket Jer alle et godt nytår. Men jeg er nu sikker på, at i alle har fået en god start på 2012. Jeg selv har været travlt optaget, da vi har været på messe i Forum og jeg har skulle klargøre en masse ting. Hjemmesiden har jeg fået opdateret og hjemme er der taget hul på nogle af de gamle hængepartier. En frisk start på 2012!

Allerede inden jul havde jeg fornemmelsen af, at jeg var ved at køre sur i bloggen her og lysten og energien forsvandt langsomt. Jeg har længe ønsket mig en ny blog - at starte forfra - og lave mit eget "frirum", som ikke omhandler min og Thomas hverdag i samme omfang som denne. Og som ønsket, så gjort!
Jeg er så småt igang, men har endnu ikke skrevet mit første indlæg.. At tage "det første skridt" kan altid være svært... Jeg håber at I, som har fulgt mig her på bloggen, vil være med til at følge mig på vej til rumfAng³, hvor jeg i fremtiden vil poste mine indlæg og dele mine tanker, oplevelser og billeder med Jer i nye rammer.

Det er lidt sørgmodigt at poste mit sidste indlæg her på "Ugler i posen", men jeg glæder mig alligevel til noget nyt. Og nye udfordringer vil der blive masser af i 2012, hvor Thomas og jeg bliver forældre og jeg bla. får nyt job. Bloggen her lader jeg stå lidt endnu, til at mindes og til at vænnes til tanken om at den ikke er der mere.. Jeg vil ikke sige "farvel og tak for denne gang", men derimod "på gensyn" på rumfAng³. Jeg sætter stor pris på alle de bekendtskaber vi har fået - den støtte, opbakning, motivation og glæde i har givet Thomas og jeg i hverdagen her på bloggen - og ikke mindst på Jeres egne blogs, hvor vi stadig følger med, præcis som vi plejer :)

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Super fedt navn...!
  Hej fra Maja B

  SvarSlet
 2. Enig med Maja, super fedt navn! Og selvfølgelig følger jeg med :) Jeg venter i spænding på nyt om din graviditet, og vil også meget gerne høre om Forum. Gerne med billeder! Måske det kunne kickstarte den nye blog ;)

  SvarSlet
 3. Fedt med en ny start - jeg hopper på med det samme. :)

  SvarSlet