søndag den 6. juni 2010

Fars dag

Fars dag blev selvfølgelig tilbragt i selskab med mine dejlige forældre fra morgenstunden. Min far fik et par lækre vaders til at fiske i sammen med Thomas.. Da pakken var åbnet kørte vi afsted på loppetur rundt omkring i Næstved området og fandt en masse fine fund. Min mormor stødte til undervejs og tog med rundt, det var super hyggeligt.
Der blev tid til et lille kig dressur på kassernen ved siden af mine forældre.. Noget min far og jeg stadig elsker, trods jeg ikke rider mere.. Og derefter blev en dejlig frokost med sild indtaget, en lækker jordbærtærte til kaffen og en lækker steg med alt hvad der hører til, når ikke vi lå og solede os. Det var en helt perfekt fars dag i mine øjne :)

Skålen her var jeg også så heldig at finde på et marked igår.. Der er godt nok langt imellem de fine skåle, og denne er stort set i helt perfekt stand, så jeg var glad! Den er røget på Mettesofie.dk, men lige nu står den og pynter på vores spisebord.. Man kan vel låne den indtil den ryger i kurven en dag ;)

Idag skal vi atter være sammen med mine forældre.. Vi skal ud og se en åben have fyldt med georginer og andre smukke blomster. Min lille nevø Daniel har sovet hos mine forældre i nat, så måske får vi også glæden af ham. Ellers står den på madkurv og kaffe hos os i eftermiddag. - Endnu en dejlig dag i skinnende solskin!

Ha en dejlig søndag allesammen!
MetteSofie

3 kommentarer:

  1. Ihh, hvor er den fin skålen. Jeg stor-samler på Lotus serien, så hvis du nogensinde skulle få en saltbøsse ind i shoppen, så må du gerne give lyd :)

    SvarSlet
  2. Det skal jeg huske :) - Men der er desværre langt imellem Loyus fundene. Smadder irriterende!

    SvarSlet
  3. Ja, det er der desværre. Jeg har også jagtet den længe ;)

    SvarSlet