søndag den 27. november 2011

Ventetid...


I har måtte vente længe på et blogindlæg fra min side, men nu er tiden og lysten kommet igen. Den sidste måneds tid har både tiden og lysten til at blogge og drive hjemmeside været knap.. Helbredet har ikke været helt i top og energien har været meget sparsom. Men alt dette er der heldigvis en helt naturlig forklaring på. Thomas og jeg venter os en lille ny og skal være forældre til maj! :)

Det er en helt fantastisk følelse at gå og vente på et lille barn. Mange af Jer her i blogland har allerede prøvet det og nogle af Jer er så heldige, at have født flere dejlige børn. For os, som nu skal igenem det første gang er det helt vildt - Og vi kan slet ikke vente!
Forberedelserne er så småt igang, selvom der er længe til endnu. Jeg er nu over 3 måneder henne (16 +3) og vi har besluttet os for, at vi godt kan starte lidt på babyværelset. Vi er dog enige om, at vi ikke vil vide om det bliver en lille dreng eller pige, før babyen kommer til verden, så det sætter sine naturlige begrænsniger.

Jeg vil ønske Jer alle en rigtig glædelig første søndag i advent og glæder mig til at læse med hos Jer alle i blogland igen :)

MetteSofie

20 kommentarer:

 1. Rigtig hjertelig tillykke med den gode nyhed.

  Altid dejligt med småfolk.

  Håber alt det bedste for jer og lykke til.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 2. Sikke en glædelig nyhed, kære MetteSofie. Hvor er det bare fantastisk! Kæmpe stort tillykke, og velkommen tilbage til bloglandet :)

  SvarSlet
 3. Stor og dejlig nyhed Mette
  varmt tillykke til dig og Thomas.

  I ønskes alt det bedste :-)

  Janne

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig adventsnyhed.
  Stort tillykke. Det bliver dejligt med endnu en bebs i blogland :)

  SvarSlet
 5. tillykke - hvor er det bare skønt. Vi valgte også at være blandt de 10 % der lod kønnet blive en overraskelse.

  SvarSlet
 6. Det bliver så spændende og vi kan næsten ikke vente:-)Kh. mor.

  SvarSlet
 7. Kæmpe stort tillykke med den glade dejlige nyhed.

  SvarSlet
 8. Ejj hvor dejligt.. Stor tillykke. Kh Janni

  SvarSlet
 9. Kære Mette og Thomas... Et kæmpe stort tillykke, hvor er jeg glad på jeres vegne..
  Alt godt for jer 3 fremover...
  Knus Irene

  SvarSlet
 10. Ahh, stort tillykke! Hvor dejligt og spændende for jer.
  Ulla:)

  SvarSlet
 11. Stort tillykke, hvor er det bare skønt. Vi kendte heller ikke kønnet første gang vi ventede os... det gjorde det bare ekstra spændende :-)

  SvarSlet
 12. Tillykke - herligt, det bedste der findes i verden er, at blive forældre - så selvom der er noget til endnu, skal i bare glæde jer fuldt ud og nyde den søde ventetid;)
  Jeg er mor til 3 - i dag er de 22, 20 og 17 år....;)Så jeg ser selvføli frem til, snart at blive verdens bedste bedste;)) Elsker små børn..

  SvarSlet
 13. Hej Søde. Igen stort tillykke, håber snart energien vender tilbage. Og hvor er det dejligt at få lov til at følge jer, og se maven vokse. Jeg ved i bliver de mest perfekte forældre. Ha en dejlig dag og glæder mig til vi ses i wekenden. knus

  SvarSlet
 14. Kære Alle sammen.. TUSIND TAK for alle de søde hilsner og lykønskninger - hvor er det sødt af Jer :) Da jeg har fået så mange kommentarer vælger jeg at svare Jer alle på én gang. Vi nyder ventetiden og glæder os helt vildt til vi bliver forældre.. og som flere af Jer har skrevet, så ser vi det også som en ekstra overraskelse, at vente med at få kønnet at se til fødslen. Det betyder rigtig meget for mig, at SÅ mange har lagt en kommentar og stadig følger mig, selvom jeg har holdt en pause fra bloggen og jeg glæder mig til at følge med hos Jer alle igen og se hvad der er sket i Jeres liv bag skærmene :) Ha en dejlig mandag derude! Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 15. Sikke en fantastisk dejlig nyhed:-) (jeg er åbenbart lidt bagefter med opdateringerne her i blogland!!) Kæmpe stort tillykke til jer...hvor er det spændende:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 16. Velkommen tilbage,... Og et kæmpe tillykke, hvor er det dejligt. Sidder lige og tænker tilbage på dengang min mand & jeg ventede vores første, vi ville heller ikke vide besked om kønnet,... det skulle forblive en overraskelse! ;)
  I kan godt glæde jer, selvom det jo vender op og ned på ens liv, men kun til det sjovere.
  Vi stoppede først da havde fået nummer fire, men nu er det altså også slut herfra :)
  Held & lykke

  Kh. Julie

  SvarSlet