søndag den 14. august 2011

Dage i Nordsjælland


Thomas og jeg er vendt hjem efter et par dages forkælelse i Nordsjælland hos min morbror og tante. Dage med den lækreste mad fra grill, restaurantbesøg, gode vine og oplevelser fra det dejlige område deres nyombyggede (sommer)hus ligger i. De bor i Dronningmølle ved Gilleleje, så vi har været på sightseeing i Gilleleje, Tisvildeleje, Rungsted havn, Humlebæk, Hornbæk, Fredensborg og Helsingør. Ren luksus og afslapning og solen har faktisk skinnet mere end forventet!

Idag står dagen på et lille besøg af mine forældre og indendørshygge. Vi samler kræfter til vi igen starter op på arbejde imorgen. Det var så den sidste uges sommerferie i år.
God søndag!

3 kommentarer:

 1. Dejligt med afslapning og opladning til resten af året :)

  SvarSlet
 2. Hej Mette det ser bare rigtig dejligt ud, Håber i fik smagt en Brostræde i, nu hvor i Helsingør. Jeg har været ude og køre med Lars både lørdag og søndag, og nu ser det ud til at mit lille projekt kommer i værk, så hold øje. I må have en dejlig aften.
  knus

  SvarSlet
 3. Line: Ja det er skønt.. Så er det ikke så skidt at vænne tilbage alligevel ;)

  Louise: En Brostræde? Det har vi desværre ikke hørt om. Lyder rigtig spændende med dit projekt! Skriv en web-adresse til mig, ligeså snart du har det klar.. Kan slet ikke vente! Tak i lige måde. Nu MÅ vi altså snart ses :)

  SvarSlet