lørdag den 20. august 2011

Plissè


Thomas og jeg har været til barnedåb idag. En helt igennem skøn dag med lækker mad og dejligt selskab.. Og endnu en gang blev jeg redet af "plissè!
Jeg har aldrig været den helt store "kjole-pige" og føler mig aldrig rigtig godt tilpas i fine kjoler og bare ben.. Og når jeg nu har det sådan, så glæder jeg mig over udviklingen af tøj-mode, hvor Vila, VeroModa og H&M er kommet virkelig godt efter det med fine lækre designs. Kvaliteten er okay og det er nemt at gå ud og finde en fin lille sag, hvis man skal bruge en top/tunika til en festlig lejlighed, hvor kjolen kan erstattes af en fin overdel.

Ved barnedåben idag, var det VeroModa der lagde klæder til i form af denne hvide og sorte plissè overdel med påsyede roser, sat til et par sorte bukser fra Cheap Monday og en kort lille sort jakke fra H&M...
Jeg elsker dyrt mærketøj og køber af og til en lækker dyr sag.. Men jeg synes virkelig, at man kan komme langt med konceptbutikkernes udvalg.

MetteSofie

2 kommentarer:

  1. Du har helt ret - man kan komme til, at ligne en hel million, trods tøjet er købt i H&M;) Det er mit fortrukne sted - det billigt og det er okay! Og de har mange fine ting....den ser super flot ud den hvide/sorte der.....

    SvarSlet
  2. Dorte: Jeg holder også meget af H&M, synes virkelig der er sket en udvikling i deres kollektioner det sidste års tid. Jeg synes faktisk at blusen gav mig det ekstra pynt, jeg lige behøvede til barnedåben.. Er gået hen og er blevet ret vild med plissè ;)

    SvarSlet