søndag den 25. september 2011

Forældre-alene-tid


Efter nogle kedelige dage på langs under dynen, er jeg igen kommet på benene og søndagen idag er gået med at lade op til en ny arbejdsuge...
Thomas har set cykelløb fra sofaen, imens jeg har tilbragt eftermiddagen sammen med mine forældre- Alene, bare dem og mig... Indimellem er det skønt at komme hjem og have dem lidt for sig selv. Idag havde min mor købt ind til en dejlig frokost og så gik vi en lang tur i solskinnet, imens min far ordnede have. Det har nærmest føltes som en sommerdag idag - utroligt her sidst i spetember. Georginerne er vi også heldige at have lidt endnu :)

Dejlig søndag aften til Jer derude!

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Ja vejret har været fantastisk ;0) og hyggeligt at hygge med dine forældre, de var også kort forbi her ;0)og vores georginer står også sååå fint, du må snart komme ind forbi og se haven, når du alligevel køre forbi ;0)

  SvarSlet
 2. Det var også rigtig hyggeligt at du sådan kom på besøg, skøn tur vi fik gået:-)
  Dejlig med sådan en dag hvor man ser (alle ungerne)næsten;-)Knus.

  SvarSlet
 3. Hej trist at høre du har været syg, hmm jeg tænker stadig, måske vi ses på fredag eller i weekend. (Bella) ha en dejlig mandag knus

  SvarSlet
 4. Tina: Jeg kigger snart forbi og ser det hele - Og så tager jeg nok Thomas med ;)

  Prikker i luften: Ja, det var dejligt.. Der manglede bare en sviger-unge :)

  Louise: He he.. Du kan tænke lidt endnu til vi ses i Bella - Vi kommer selvfølgelig ind og kigger - Og så må vi lige snakke videre om den middag der!:)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet