søndag den 4. september 2011

Loppeudflugt


Det har været en dejlig weekend fyldt med lopper, shoppetur og hygge. Lørdag gik turen til København, hvor vi skulle levere nogle varer og kigge lidt lopper, nu vi lagde turen forbi. Derefter satte vi kurs mod hyggelige Helsingør, hvor vi shoppede og spiste sushi på en af byens restauranter. En tur vi har haft planlagt et stykke tid og kunne nyde i dejligt solskinsvejr. Der var også tid til en loppetur i Nordsjælland, så vi brugte et par timer i Gilleleje-området, hvor vi lavede et ophold hos min morbror og tante, som bød på eftermiddagskaffe og kage i haven. De havde besøg af mine forældre denne weekend, så det endte med at være en hel lille familiesammenkomst.

Der er blevet handlet mange lopper denne weekend og det meste af dagen idag er gået med at arbejde. I løbet af de næste par dage viser jeg nogle af de ting vi har fundet.. Det er altid spændende, når man kommer hjem og får pakket det hele ud. Det tror jeg aldrig, jeg bliver træt af :)
God søndag aften!

MetteSofie

9 kommentarer:

 1. Hej søde sikke nogle dejlige billeder du har taget, vi har vi været på loppemarkede i Pedersborg idag, jeg fik købt lidt til min lille shop og Lars fik bilen fyldt med møbler. I må have en dejlig aften. hils omkring dig. knus

  SvarSlet
 2. Det både lyder og ser rigtig hyggeligt ud. Jeg kiggede forgæves efter dig til Loppemarked idag :o)

  SvarSlet
 3. Der ser sørme hyggeligt ud, der i det smalle stræde, uh ha da som jeg glæder mig til at se, hvad i har fundet ;-)

  SvarSlet
 4. ej den lopppebutik i Helsingør, hvad er adressen ?? jeg skal nok snart en tur til Helsingør nemlig :)
  og hvor har I været i Gilleleje ? er det på loppegårdene ? (jeg bor der ude af ;) )

  http://www.marolle.com/blog

  SvarSlet
 5. Skøn loppetur i har haft og dejligt at i sådan kiggede forbi hos os andre i Dronningmølle:-)knus

  SvarSlet
 6. Sjov måde at afholde loppemarked på.

  SvarSlet
 7. Der gad jeg godt ha været med hihi..... skønne billeder, elsker loppemarkeder;)

  SvarSlet
 8. Hej alle sammen. Tak for Jeres kommentarer. Billederne er alle fra Helsingør, nærmere adresser har jeg desværre ikke. Men hvis man går en tur igennem byen på en lørdag, så kan man ikke undgå at se skiltene inde i centrum.. Adresser på Gilleleje loppemarkeder finder jeg lige og vender tilbage:)

  Ida: Sødt af dig at kigge efter mig.. Vi kunne også meget vel ha været der. Men, vi kan jo desværre ikke være alle steder på en gang, så vi må vælge nogle til og fra. Håber du fandt nogle spændende sager - Og mon ikke vi mødes dernede omkring en anden gang, ku være hyggeligt! :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 9. Der er ikke noget bedre:-) Hyggelige billeder:-)

  SvarSlet