søndag den 14. februar 2010

Endnu en kold jagt...


Vi har været på en ordentlig rundfart idag og startede kl. 11.00 med morgenmad i bilen, da vi kom lidt sent op til morgen. Vi har været en tur på Falster og har været på farten i 5 timer, så nu trænger vi bare til at slappe af... Men vi fik heldigvis også en masse ting med hjem. Så nu skal de rengøres og pakkes ned og så er vi ellers ved at være klar til weekenden!

Her er småtingene fra dagens tur... De to spejle med henholdsvis lyseblå og lysegul plastikkant og Laurits Lønborg dåsen her, er mine favoritter fra idag!
Vi fandt også en skøn 50ér kommode, en grøn retrolampe og en rigtig fed børnestol.. Men de kommer på senere ;)

Min nye hjemmeside er under udarbejdelse.. Jeg kan slet ikke vente, til jeg får siden op at køre igen med alle de fine ting vi har fundet efterhånden.
Håber også I har haft en dejlig søndag derude i snevejret!
MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Hej MetteSofie - sikke skønne sager - jeg tror du har øje for de små, billige steder :-) Glæder mig til din net-handel er oppe at køre. Kh lisbeth

  SvarSlet
 2. Ih altså - det er jo en forfærdelig masse lækkerier, du ligger inde med. Jeg glæder mig sørme også til åbningen af ny hjemmeside/shop... :)

  SvarSlet
 3. Hvor er du god til at finde ting og fed stil du har. Glæder mig også til at se din nye web-shop.

  Mange hilsner
  Annelise

  SvarSlet
 4. Hej Alle 3 :)
  Tusind tak for jeres kommentarer! - Jeg glæder mig også helt vildt, til at byde jer allesammen indenfor i min netbutik snart! Thomas og min bror arbejder på det ;)

  Jeg brænder jo for de her loppeting, så jeg spotter dem nemt.. Men det er efterhånden en kunst at kunne finde dem til nogenlunde priser. Der er langt imellem de gode steder desværre. Det bliver forhåbentlig bedre til sommer!
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 5. Jeg følger også spændt med på genåbningen...lækre, lækre fund, du har gjort dig.

  kh

  SvarSlet