torsdag den 11. februar 2010

Feriehygge....

Vi har haft ferie siden igår og tiden har endnu ikke stået stille et sekund. Vi havde en af mine veninder på besøg igår aftes til noget lækker mad, og idag står dagen på loppejagt og forberedelser til vi skal i Bella Centret den 20-21. februar.
Det sneede igår, så vejene næsten fygede til igår aftes... - Utroligt at dette vejr skal fortsætte.. Men idag skinner solen, og det lover godt til en lang køretur!

Svanerne her har indtaget markerne i området, og ligger af og til midt på vejene... De er meget store tæt på, så blokerer de vejen og nægter at rejse sig, så stiger jeg ikke lige ud af bilen og jager dem væk! - Så må man køre frem og tilbage og dytte... - Eller køre ud i grøften, for at komme forbi. Det er vel charmen ved at bo på landet ;)
MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Kan man ikke fodre de der svaner? De siger jo at fuglene sulter, og svaner er vel også en slags...lidt vel store fugle. Måske kommer de tæt på fordi de er sultne...?

  Happy ferie!

  SvarSlet
 2. Prophecy: Jeg ved det ikke rigtig.. De virker ikke særlig bange for hverken mennesker eller biler. men de kan jo blive stride og overfalde folk nærmest. Jeg tør ikke gå ud og fodre dem. Og så er billederne bare et meget lille udsnit af svanerne. - Der er flere hundrede på et sted normalt herude! Men jo, de nærmer sig måske fordi de er sultne. Det er frygteligt at dyr og fugle skal fryse og sulte sådan!
  MetteSofie

  SvarSlet
 3. Hej MetteSofie
  Tak for kommentaren - og for den fine ugle - den kom idag! Den er fantastisk - er SÅ vild med den! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå du er bange for dem. Husker at vi som barn, dengang der også var isvintre, fodrede dem ved Flensborg Fjord, - eller de voksne gjorde. Lagde lagre, vist af korn, ud til dem og de holdt sig i store flokke som du beskriver. Flotte, men angrebslystne....uhhhh

  SvarSlet
 5. Hej MetteSofie,
  Vil du ikke være sød at sende din adresse til mig? Mvh Kamilla
  kamilla@diary.dk

  SvarSlet
 6. Hej Kamilla
  Det er hermed gjort :)

  SvarSlet