fredag den 19. februar 2010

Så er vi klar....

Vi har været i Bella Centret og stille op her til aften, så alt er klar til det store ryk ind imorgen tidlig. Vi har besluttet os for, at lade mine ugletryk stå sin prøve imorgen, som en lille ekstra ting på vores ellers meget stilrene retrostand. De bliver solgt i disse sorte passepartout rammer. Jeg er lidt spændt på, hvad folk vil sige til dem.

Ha en rigtig dejlig weekend allesammen! - Måske ses vi i Bella Centret :)

11 kommentarer:

 1. Hej MetteSofie
  Held og lykke i Bella. Jeg har selv været der nogle gange som sælger og bliver helt misundelig når du skriver du skal afsted. Jeg gad godt kigge forbi, hvis der ikke var så pokkers langt fra Jylland til Amager.
  Jeg er pjattet med din Colorful Owl. Hvad er prisen hvis man skulle erhverve sig en af slagsen. Kunne det tænkes at du var med på en change away.
  Kh. Malene.

  SvarSlet
 2. Hej MetteSofie,
  Hvor sjovt! Jeg ville skrive næsten det samme som Malene har skrevet. Jeg vil ønske jer al mulig held og lykke i morgen. Jeg er sikker på der bliver taget rigtig godt imod dine smukke billeder. Jeg er stdig, som Malene, meget interesseret i din Colourful owl og jeg venter spændt på, hvad du skriver som svar til Malene ift change away eller lign. God fornøjelse i morgen, ville gerne have været ovre og se jeres stand, som i Forum. Men kommer desværre ikke til Kbh denne weekend. Håber det falder sammen en anden gang - I har jo sådan nogle dejlige ting. God weekend!

  SvarSlet
 3. Jeg ved godt, hvad jeg ville sige til dine ugler.... Dem er jeg vild med. Og så fine de er i rammerne. God fornøjelse fra Jylland.

  SvarSlet
 4. Fyn vil også gerne byde på en owl ;o) Happy Bella!

  SvarSlet
 5. Rigtig god fornøjelse - og held og lykke med uglerne, jeg er sikker på at de vil gå som varmt brød;)

  SvarSlet
 6. Jeg tror heller ikke der er tvivl om dommen: de er rigtig skønne og seje og yndige. Noget for enhver.
  Vil også gerne vide hvad sådan en herlig lille fyr koster?
  Pøj Pøj med dem :-)

  SvarSlet
 7. Jeg vil da også sende et "pøj pøj" og "knæk og bræk" din vej, er sikker på at det kommer til at gå forrygende i Bella:-)
  Jeg er VILD med dine ugler, og kunne også godt tænke mig at adoptere én...så endelig, pris, pris, pris, pris...:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 8. Hej allesammen! - Og tusind tak for jeres varme kommentarer! Jeg er glad for at I kan lide mine grafiske tryk :)
  Jeg har lavet en blog til mine uglebilleder, indtil Mettesofie.dk kommer op at køre igen. Den hedder Mettesofiestegneblog.blogspot.com. Her kan i se tryk, pris mv. - Jeg har linket til den fra denne blog.
  Men jeg kan da fortælle, at de tryk der er billede af her på bloggen koster 100kr. pr. stk. Send mig endelig en mail, hvis I er interesserede, og fortsat dejlig lørdag aften :)

  Mange hilsner
  MetteSofie

  SvarSlet
 9. Hej Malene og Kamilla.
  Det kan da godt være, at vi kan finde ud af noget change away på et tidspunkt :)- I er i hvertfald meget velkomne til at sende mig en mail, hvis I har noget specielt i tankerne ;)

  Mange hilsner
  MetteSofie

  SvarSlet
 10. Hvor er dine ugler bare søde og fine.
  Dejlig blog generelt (:

  - Kit

  SvarSlet