fredag den 12. februar 2010

Loppefund og ejerfornemmelser...

Nu har vi igen været ude at jage, og kom denne gang hjem med hænderne fulde.. Og så er det, at jeg skal være standhaftig og lægge hjertet til side et øjeblik, hvis jeg vil have Mettesofie.dk til at køre, for jeg ELSKER jo alle de her ting og får pludselig ejerfornemmelser for det hele... Det går bare ikke! Jeg samler på Bjørn Wiinblad og Kæhler ugler, så fadet her var der ingen grund til at diskutere.. Det står nu på spisebordet!

Og den lille brune Kæhler ugle til højre her, den ryger over i vindueskarmen til sin bror, som mine forældre forærede os i Forum.. Man har vel lov at samle på sine favoritter! Jeg er sikker på, at den store fine ugle nok skal finde en kærlig mor meget snart...

Og ja så er det jo, at jeg skal lade disse retro badehåndklæder gå videre til en anden som også vil elske dem... Synes de er så skønne...

Alt hvad der hedder plastic, Rosti og dåser må jeg desværre give slip på.. Det skal pakkes ned og med i Bella Centret næste weekend! Vores køkkenskabe bugner og der kan simpelthen ikke presses mere ind nogle steder. Ingen har sagt det skulle være let... Men jeg synes altså stadig det er svært, når ejertrangen kommer op i mig!
Vi har nydt vores sidste feriedag, og så er der kun weekenden tilbage... Min lille nevø Daniel fylder 2 år imorgen, så vi er inviteret til fødselsdag imorgen eftermiddag. Det glæder vi os til :)
Rigtig god weekend til jer alle!
MetteSofie

8 kommentarer:

 1. Ih for et smukt fad og en skøn ugle - lækre fund :)

  SvarSlet
 2. hej mette. så at du skrev du er Bjørn Wiinblad samler. er det bestemte ting med ham eller gælder det alle ting. for jeg har to billeder jeg er faldet over i dag da vi har ryddet op i kælderen, to billeder som er lavet af Bjørn Wiinblad, jeg kan sende billed til din mail his du ønsker, så kunne vi kigge på det hvis det er noget du er interesseret i, for jeg får dem aldrig op at hænge.

  Knus Sara

  SvarSlet
 3. Fine fund! I er bar for gode til det der...

  SvarSlet
 4. Hej Bournonville
  Ej hvor skægt.. Det lyder da ret interessant :) Er det plakater? Du må meget gerne sende mig et billede af dem på mail, hvis du får tid.. Så kan vi jo lige maile frem og tilbage på mail i stedet for her :) Sødt af dig, at tænke på mig.. Jeg samler sådan set på lidt af hvert med ham. Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 5. Hej Muffin :)
  Tak for det...Desværre ingen romantiske tallerkener eller fade, som du finder derovre.. Her i omegnen kan vi åbenbart kun finde retro ting, he he ;)

  SvarSlet
 6. Ihhh er fuldstændig vild med den der dåse med æblerne på... Helt og aldeles fantastisk :) Ærgerligt du går af med disse fine ting, men kender alt for godt det der med mangel på plads i skabene... Æv bæv :)

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med den store ugle. Jeg kunne godt tænke mig en ugle. Jeg har i forvejen dværgparakitter, blishøns og fire svaner i min voliere. En ugle har jeg aldrig haft.

  Hvor stort vingefang har han? Ved du hvor gammel han er? Kukker han i D-mol, eller er han mere skinger i det?

  Hvis du vil sælge ham kunne jeg godt være meget interesseret. Han er et flot eksemplar og kunne godt indgå i et yngleprojekt jeg har sat i søen nær Bagsværd hvor vi skal forsøge at lave et trevejskryds af toppet lappedykker, ugle og fiskehejre. Det skulle gerne frembringe den nye art "Lap-toppet fiskeugle" - bedre kendt som projekt "bærbar fugl".

  Håber at høre nærmere.

  Mvh
  Steve Bruges

  SvarSlet
 8. Ja ja brormand... Den er god med dig! Du skræmmer mine læsere ;)

  SvarSlet