tirsdag den 20. april 2010

Hjemme igen...


Thomas og jeg har været i Sydengland siden i onsdags, og måtte på noget af en omvej for at komme hjem fra England igen på grund af det store vulkanudbrud på Island.
Allerede dagen efter vi var landet derovre, begyndte snakken om vulkanen, og da vi så stod i Heathrow lufthavn søndag morgen, så det noget nært umuligt ud at komme hjem.
Helt ekstraordinært valgte et tysk rejseselskab at sende 5 store turistbusser til England, og vi havde så lige præcis på det tidspunkt vi stod i lufthavnen akkurat valget i et par timer om, at hoppe på en af disse busser på en meget meget lang tur hjem med 2 færgeoverfarter og 2 toge, eller blive i England på ubestemt tid. Vi er lykkelige for, at vi netop stod i lufthavnen indenfor de 2 timer tilbudet stod ved magt, da der ingen andre muligheder var, hverken søndag eller de efterfølgende dage her.
Busturen gik fra London til Frankrig og op gennem Belgien til Tyskland, hvor vi i Köln måtte hoppe på et nattog til Hamburg. Det skal lige siges at banegården i Köln selvfølgelig var lukket på denne tid af døgnet, og vi havde et kvarter til at finde ind på banegården, trække den rigtige billet og komme på toget. - Vi nåede det, og kom med toget til Hamburg, hvor folk kæmpede som vilde dyr ved togskiftet, for at komme om bord på toget der kørte mod København. Vi kom heldigvis med og fik lov at blive på toget, og landede i Næstved efter et døgn!
Det var stort set umuligt at lukke et øje på turen, så lyset blev slukket tidligt igår aftes, og vi er endnu ikke helt udhvilede efter den hårde tur og en lang arbejdsdag idag.

Vi havde nogle rigtig dejlige dage i Sydengland og et skønt vejr... Og man kan jo kun grine lidt af situationen og sige, at vi jo trods alt fik en ekstra oplevelse ud af vulkan-situationen, som vi ikke sådan lige glemmer, selvom vi godt kunne have været uvisheden foruden de sidste dage derovre!
Det er skønt at rejse, men jeg elsker også at komme hjem igen. Huset og misserne havde mine forældre taget sig kærligt af, så huset stod skinnende rent og ventede på os, da vi kom hjem.
Det er dejligt, at vi ikke skal tænke på rengøring i et par dage, så vi lige kan samle lidt energi og komme tilbage til hverdagen igen :)

MetteSofie

3 kommentarer:

 1. Hvor må det være dejligt at komme hjem til et rengjort hjem. Luksus, udført med kærlighed.
  Og det lyder også som om, I har haft en dejlig tur, selvom den blev lidt anderledes end forventet.

  SvarSlet
 2. Åh, sikke en omgang!
  Godt i kom hjem igen, selvom det lyder til at være en ret hård tur..
  Vi skal til Spanien om en uge, så jeg er noget spændt på det hele..

  SvarSlet
 3. Eva: Det var rigtig dejligt derovre, men også så skønt at komme hjem igen. Jeg var lykkelig da toget stoppede i Næstved :)

  Muffin: Hvor er i heldige, at i skal til Spanien. Det ser heldigvis ud til, at lufttrafikken er ved at blive normal igen. Det skal nok blive godt til i skal afsted :)

  MetteSofie

  SvarSlet