søndag den 2. maj 2010

Gammelt skuffe- og hyldepapir

Min far fandt noget sjovt forleden dag... Nemlig dette gamle skuffe- og hyldepapir med glat overflade. Det har ligget i huset siden de tidligere ejere flyttede derfra, og det er altså virkelig mange år siden. Nogle af rullerne afslører også rullernes alder ved deres retro print, så de har nogle år på bagen.
Og nu er det jo så igen blevet moderne med skuffe- og hyldepapir, især i gamle vitrineskabe og i retro køkkenoverskabe... Så jeg synes det var et fint fund! Tænk at man kan have den slags liggende et sted i sit hjem i så mange år uden at vide det.. Det er da fantastisk!
Jeg er især vild med Musel-mønsteret i grønt og brunt... Jeg anede ikke man lavede den slags før i tiden.. Det ville klæde en hylde fyldt med Musel Mega idag :)

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint. Er også ret vild med det grønne musel - det er bare fantastisk! Jeg må brække gulvet op, og se om der mon gemmer sig skatte fra dengang lejligheden blev istandsat (1998, så nok ikke noget at råbe hurra for), ellers må jeg købe et hus med sjæl, og håbe på et skatkammer på loftet ;-)

  Tillykke med det fine fund, endnu engang

  SvarSlet
 2. Tak Rebekka :) - Det er altid spændende, hvad der gemmer sig på lofter og i kældre i gamle huse, så du må igang i lejligheden! Her fandt vi et gammelt kammer ude bag nogle andre rum i den tilhørende længe, he he.. Man kan blive overrasket :)

  SvarSlet
 3. Jeg kan huske, at vi havde noget mussel-mønstret hyldepapir i blåt, da jeg var barn/ung (og det er længe siden,- helt tilbage i 60´erne og 70´erne) Jeg har desværre ikke noget liggende, for så ville jeg sende dig det :)

  SvarSlet
 4. Eva: Det var sødt sagt :) Jeg tror også, det er helt tilbage derfra.. Jeg ville gerne ha været barn dengang ;)

  SvarSlet