lørdag den 1. maj 2010

Lørdags lopper...

Det har været en dejlig og givende dag idag på loppefronten.. Vi er lige kommet hjem efter mange timers loppejagt med bilen fuld af nye ting. Så jeg ved allerede nu, hvad min lørdag aften skal gå med. Denne fine havestol til børn var iblandt dagens fund.. Når vi finder sådan noget, så ville jeg ønske, at vi var lidt længere fremme i børneprojektet... Men det er altså stadig kun på tale som et fremtidsprojekt, så havestolen må nok ryge på siden! Og så må vi jo bare håbe, at vi er heldige igen engang, når tiden er inde ;)

Rigtig god lørdag til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Hvor er den også bare fin :)
  Synd at fragten er så dyr :s

  SvarSlet
 2. Bella: Jeg synes nu ikke det er så galt.. Jeg har sendt mange stole afsted med posten efterhånden :) En stol som denne vil koste 75 kr. i fragt efter Post Danmarks takster... Så det er stort set det samme som du giver i mange andre netbutikker, når du handler småting.
  Men ja.. Synes også bare den er så fin ;)

  SvarSlet
 3. Nej det er skam ikke billigere andre steder.
  Det var også mere et øv for postdk - meeeen mon ikke jeg alligevel ender med at bestille lidt godter fra dig så snart vi er flyttet ;)

  SvarSlet
 4. Bella: He he... Ja, man bukker jo ofte under for sine ønsker i sidste ende.. Kender det alt for godt! Du skal være meget velkommen ;) Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 5. Hvor er din hjemmeside bare blevet fin!! Har lige tilmeldt mig nyhedsbrevet, og glæder mig til at se hvad du smækker op af lækre sager :)

  SvarSlet
 6. Julia: Det lyder godt :) Der kommer løbende lidt nye varer på en gang om ugen ca. Så kig forbi engang imellem, når du får tid og lyst. Kh. MetteSofie

  SvarSlet