tirsdag den 10. august 2010

Ferien er startet


Så blev det endelig vores tur til at holde ferie og vi har lagt hårdt ud efter en søndag med et succesfuldt loppemarked herhjemme. Trods det kedelige vejr søndag, var der mange der havde fundet vej ud til os på gården til vores loppemarked, og vi var glade for at vi kunne byde dem "indenfor" i regnvejret, og vi ikke havde satset på et udendørsmarked!
Vi havde besøg af flere fra blogverdenen. Busters mor kom endda med et fint tæppe til mig, som hun ville forære mig - En utrolig sød tanke! Det var rigtig hyggeligt at møde nogle af dem som følger med til daglig, så man kunne få sat rigtigt ansigt på. Og de fik da også nogle lækre sager med hjem hver især. Den ene rendte endda afsted med vores havebord fra 50'erne som stod i haven. Så vi måtte hurtigt finde ud af en løsning, så familien havde et sted at sidde under besøget - Det er sådan noget, der gør den her verden rigtig sjov indimellem.. Når der kommer nogen og byder på de ting, som ikke lige umiddelbart er til salg :)


Som sagt, så lagde vi hårdt ud på første feriedag igår. Turen gik til København, og denne gang kun for at shoppe lidt til os selv. Men lidt blev hurtigt til meget og sådan så det ud, da vi kom ind af døren igår aftes, trætte og sultne. Det var en dejlig og vellykket dag, hvad shopping angår. Thomas fandt hele 2 par sko og noget tøj og jeg hele 2 vinterjakker og noget tøj. Så nu kan vi roligt gå vinteren imøde :)

Idag slapper vi bare af, ordner have og besøger familien. De dage hvor man ingenting skal, er ofte de bedste. Så jeg var til bager imorges efter morgenbrød, så vi kunne få en stille og lang morgen at vågne op på. Det trængte vi til!

Rigtig god dag til Jer alle, ferie eller ej!

MetteSofie

2 kommentarer:

  1. Det lyder som nogle dejlige dage, du har haft og har foran dig. Min ferie er netop slut, men den har været god og lang. Jeg håber du får en god én af slagsen :)

    SvarSlet
  2. Årh øv altså, det glemte jeg. Ville ellers have været ude hos jer. Hm nå, men det glæder mig det gik godt.
    God ferie.

    SvarSlet