søndag den 31. oktober 2010

Et nyt kapitel

Min tid i Borgerservice fik nu en afslutning idet jeg var i en vikariatstilling, som blev sagt op i forbindelse med nedskæringerne i Kommunen i maj måned. I den anledning holdt vi en lille "afskedsfest" hos en af mine søde kollegaer fredag, som inviterede på den helt store arabiske aften. Det var helt fantastisk og jeg fik taget afsked med mine dejlige kollegaer på den bedste måde jeg kunne ønske mig.
Men da jeg kom hjem kom tomheden, tankerne og savnet allerede op i mig. Det er aldrig rart at forlade et job og nogle kollegaer man er rigtig glad for, så der var stille i stuen, da jeg kom hjem fredag aften.

Men helt skidt er det nu ikke kun, for onsdag var jeg til jobsamtale i Jobcenteret i Kommunen og fik jobbet onsdag eftermiddag. Det var lige på et hængende hår og jeg blev redet fra dagpenge og jobansøgninger lige på målstregen. Jeg er utrolig taknemmelig for, at jeg kan få mig et fast job på 37 timer i disse tider og glæder mig meget til at starte i min nye stilling som sagsbehandler allerede imorgen, mandag. Det er et nyt kapitel i mit liv, jeg skal tage hul på nu... Jeg er spændt og en anelse nervøs for, hvordan mine nye kollegaer vil tage imod mig, men det skal nok gå er jeg sikker på.


Jeg fik denne skønne buket - den største jeg endnu har fået, tror jeg - et armbånd fra Louise Kragh, som jeg ønskede mig og en pakke med chokolade, kaffe og andre lækkerier til de hyggelige vinteraftener.
Jeg kan mærke at savnet til min kollegaer kommer op i mig igen, som jeg sidder og skriver dette indlæg. Vi havde det bare rigtig sjovt sammen i mit team og der går lang tid inden jeg affinder mig med, at de ikke længere skal være en del af min hverdag på kommunen. Men der er heldigvis så mange andre anledninger man kan ses i - i fritiden ;)

Nu går turen til Korsør, hvor Thomas mor venter os til et lille visit. Rigtig dejlig søndag til Jer alle!

MetteSofie

3 kommentarer:

  1. Tillykke med dit nye job,- det er rigtig skønt, at du allerede har fået job.
    Så får du nye kolleger at blive glad for:)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Eva og Laila. Jeg er allerede faldet godt til i det nye job og kollegaerne er rigtig søde ;) Kh. MetteSofie

    SvarSlet