fredag den 22. oktober 2010

Weekend


Endelig weekend.. Der er tændt op i brændeovnen, tæpperne er fundet frem og vi er klar til en weekend med ren afslapning! Skamlen her sætter lige prikken over i'et ;)

God weekend til Jer alle!

MetteSofie

7 kommentarer:

 1. Rigtig god weekend til dig også! Hvor ser det hyggeligt, gid vi også havde brændeovn :D

  Kh Trine.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare skøn den skammel...Glæder mig til at se jeres "nye" retro hjem...
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. Det ser godt nok fredags-hyggeligt ud. Dejligt tæppe.

  SvarSlet
 4. Kære Allesammen - Håber I får en dejlig weekend!

  Irene: Du er altid velkommen herude på landet, men der er ikke så meget retro over det endnu. Den næste tid der kommer nu her i vintersæsonen skal gå til vores hjem, så vi kan få indrettet os, som vi ønsker det. Det må være på tide nu :)
  Knus MetteSofie

  SvarSlet
 5. Åh hvor er det et skønt stemnings billede...og den obligatoriske gård-kat ligger godt og lunt på tæpperne ved siden af brændeovnen - ren idyl:-) I love it...

  Kunne du ikke overtales til at lave en lille "serie" med billeder fra jeres hjem...jeg har en fornemmelse af at jeg (og mange andre) vil finde jeres hjem enormt inspirerende og jeg kan jo se fra tidligere indlæg at I har en masse sjov, smukke og anderledes løsninger rundt omkring. Så jeg håber du vil overveje at lave en billed serie til stor inspiration for os andre:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. By myr: Tusind tak for de fine ord :)
  Vi arbejder stadig på at komme på plads i huset og få indrettet de sidste værelser, for mange af vores weekender flyver bare afsted med alt muligt andet hele tiden. Vi er i øjeblikket ved at bytte nogle af de "lyse" møbler ud med teak-møbler.. Jeg lover at der kommer billeder på bloggen, ligeså snart vi er kommet på plads og føler os rigtig hjemme :)
  - Og så er det da bare enormt dejligt, hvis nogle af Jer kan finde nogle af vores løsninger inspirerende :)

  Mange hilsner
  MetteSofie

  SvarSlet