søndag den 19. december 2010

Bagedag

Årets bagedag startede dejligt ud med en familiebruch på Cafe Mocca i Præstø.. En slags julefrokost, for at sige glædelig jul til min morbror og hans kone, som ikke kunne være sammen med os til jul i år. En overdådig brunch-buffet med kaffe og juice ad libitum. Så var bunden i hvertfald også lagt for denne søndag :)
Min mor og jeg havde aftalt at holde bagedag i eftrmiddag og fik nået to slags julesmåkager og havregrynskugler, så nu er der lidt til juledagene. Resultatet kan I se herunder...Aftenen har stået på indpakning, da vi har en stor sending pakker, som skal sendes afsted imorgen. Der har været godt gang i Mettesofie.dk her i december og de sidste pakker sendes afsted imorgen, så de kan nå frem inden jul. Den ene af disse store pakker skal dog til Japan.. Spækket med retro-guf! Det er altid spændende, når der er bestillinger fra den anden side af verden ;)

Håber I har haft en dejlig 4. søndag i advent!

MetteSofie

2 kommentarer:

  1. uh hvor sejt med Japan!

    Så du kan godt anbefale Café Mocca? Vi skal jo ned til jul, så måske man skulle lægge vejen forbi Mocca når der åbnes op igen efter jul.

    SvarSlet
  2. Mmmm, hyggeligt. Jeg kan også rigtig godt lide cafe mocca, har dog endnu ikk prøvet deres brunch. Det har jeg tilgode. :)

    SvarSlet