torsdag den 23. december 2010

Lille juleaften

Så blev det endelig tid til juleferie for mit vedkommende... En lang, men hyggelig dag på kommunen blev overstået og tilbage er der nu kun at pakke alle julegaverne ind og nyde at juleferien er begyndt.
På vej hjem fra byen måtte vi lige proviantere i Føtex.. - I tilfælde af at uheldet er ude, og vi skulle sne inde herude på landet de næste par dage. Det er en frygtelig tanke herop til juleaften, men vejret er vi jo desværre ikke selv herre over og det var da med udfordringer at komme ind til byen imorges..
I Føtex holdt bageren udsalg, hvor alt kostede 10 kr... Brød, kager, kringler osv.. Jeg kunne altså ikke gå forbi disken med kager uden lige at skulle have disse med i farten - 4 stk. for en 10'er!
De af Jer som skal udenbys og kører hjemmefra i god tid, vil jeg ønske en rigtig glædelig jul.. Vi andre juler jo nok lidt på bloggen imorgen på Juleaftens dag :) 

 Ha en dejlig Lille Juleaften!

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Kære Mette

  TUSIND TAK fordi du havde sendt bilen - den kom frem!! Det er så fedt!!

  GLÆDELIG JUL til dig og dine.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Kære Mette Sofie,
  Jeg håber du har haft en fantastisk dejlig jul med dine kære...som altid, dejlige stemningsfyldte billeder fra dig:-) Og smukt træ!
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Kære Mia

  Det var da så lidt - Jeg er virkelig imponeret over Post Danmark, som kunne levere så hurtigt her i julen. Læste din mail og har besvaret den her til aften, og glæder mig over at bilen var et hit :) Håber I havde en dejlig jul!

  Kære Malene

  Tusind tak - Jeg har haft en rigtig dejlig jul - men travl i år.. Har slet ikke haft den tid til at blogge, som jeg havde ønsket mig, men sådan kan det jo gå. Jeg håber også at du og din familie har haft en dejlig jul :)

  Mange hilsner
  MetteSofie

  SvarSlet
 4. Er det et retro-tæppe, der ligger over sofaen? Det rød-blomstrede? Jeg har en lang 70´er nederdel liggende i præcis samme stof, som jeg ikke bruger, men som jeg ikke nænner at smide ud.

  SvarSlet