torsdag den 30. december 2010

Uheldig timing...

Nytårsræset er i fuld gang og vi er efterhånden nået dertil, hvor vi føler os klar til den store aften. Maden er indkøbt, kjolen er fundet og tilbage er kun tilberedningen af den del af middagen, som vi skal stå for imorgen.
Vi skal være 8 som parvis står for forskellige ting til aftenen og nytårsmenuen, så bliver det ikke en ligeså stor mundfuld for værtsparret.
Der er bare lige en ting, jeg ikke havde tænkt over, da jeg tirsdag tog til Frederikssund for endnu en behandling mod min migræne, som nu efter godt 5 måneder er dukket op igen... Mærkerne!
Behandlingen består af gamle kinesiske behandlingsmetoder i form at nåle, sugekopglas, tryk, bræk og ryk - og ja, så efterlader sugekopperne disse mærker, som ikke vil klæde min nytårskjole specielt godt. Det er vist det man kalder dårlig timing! Men når det så er sagt, så er jeg evigt taknemmelig for den behandling jeg har fået mulighed for at opleve hos den lille kloge mand fra Laos.. Med denne behandling skulle jeg være kureret ca. et halvt år frem hver gang, hvor han regner med at skulle se mig igen.
Jeg har nærmest fået et helt nyt liv uden migrænen, men mærkerne de er desværre kommet for at blive resten af dette år ;)

MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Søde Mette...Lige meget om du har "pletter" eller ej, så er du stadig lige så sød, og vi glæder os til at være sammen med dig og Thomas i morgen og på vej ind i 2011.
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Hej Mette... puha det ser ikke godt ud, du må jo bare lave det om til en tema fest.... prikker... Vi ønsker jer et rigtig godt nytår. knus Louise & Lars
  P.s vi se jo snart.

  SvarSlet
 3. Det er der ingen der ser når først musikken spiller. Godt nytår

  Kh Laura

  SvarSlet
 4. He he måske en glimmer jakke eller bolero som ekstra pynt og så samtidig skjule pletterne??? Men hvor er de dog kommet pga et rigtig godt formål - nemlig at du slipper for smerterne!!!! Rigtig godt nytår :)

  SvarSlet
 5. Irene: Du kan tro, at vi også glæder os til at holde nytår med jer :)

  Louise og Lars: He he.. Det var måske en ide med temaet - Rigtig godt nytår til Jer også. Hvis ikke vi ses før, så ses vi i hvertfald i Forum første weekend i januar :)

  Laura: Rigtig godt nytår til dig også, Laura.. Du har nok ret.. Jeg må bare få hældt lidt vin på dem allesammen ;)

  Krudtuglens mor: Jeg har netop fundet en jakke frem til formålet ;) Rigtig godt nytår til dig også!

  Knus MetteSofie

  SvarSlet
 6. hej mettesofie,
  vil du maile mig mere info om din migrænemirakelmager ?
  kh fru sommer genbrug@frusommers.dk

  SvarSlet