tirsdag den 11. januar 2011

Blogger på deltid

Der er simpelthen ikke timer nok i døgnet for tiden. Tiden flyver afsted med arbejde og for hver dag der går forsømmer jeg min elskede blog og det univers den fører med sig. Jeg føler mig som en blogger på deltid, hvilket bestemt ikke har været min intention fra start. Med lange arbejdsdage på kommunen og en webshop ved siden af, så er døgnets 24 timer hurtigt brugt. Weekenden gik også med arbejde, hvilket til mit held jo også er min store interesse. Vi har været i Forum til et af vinterens store loppemarkeder. Det gik super godt og vi fik købt og solgt efter bedste evne. Lige præcis der' ville jeg ønske, at jeg kunne sætte tiden lidt i stå, så weekenden varede længere. Jeg elsker dagene i Forum.. Stemningen, tingene, spændingen og menneskerne omkring os, som hver gang er de samme på standene ved siden af. Jeg går i månedsvis og glæder mig til loppemarkederne i Forum og så med et' så er de ovre... Men sådan er det jo med alle gode ting.

Det er ikke blevet til så mange billeder den sidste uge, men jeg har lige et, jeg skal vise Jer. Vi er nemlig de glade indehavere af et parti lækre Hukit stole, endda i flere størrelser... - I hvertfald lidt endnu ;)

MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Kender godt det med tiden. Har også forsømt min blog, med dertilhørende dårlig samvittighed. Fjollet, for det går jo nok alt sammen!

  Det er dejligt at høre at der er masser at se til, det må betyde at det går godt med butikken. ;)

  Kom aldrig i Forum, men havde tiden været til det, havde jeg været på arbejde derinde, og havde ikke engang kunne gå rundt og lure fine ting.

  SvarSlet
 2. Jeg synes, det lyder bekendt. Uh, hvor kunne man godt bruge lidt flere timer. Men man må jo nok desværre lære at prioritere. Øv.

  SvarSlet
 3. Jeg kender det alt for godt. Synes nærmest kun jeg får blogget i weekenderne. Men jeg prøver at minde mig selv om, at det jo også skal være af lyst og ikke pligt.

  SvarSlet
 4. Bedre sent end aldrig ;)

  Camille: Vi må lade være med at rende rundt med dårlig samvittighed, for det er jo som du siger lidt fjollet. Men jo tak, der er travlt i butikken og vi fik solgt godt i Forum. Ærgerligt, du ikke kunne komme og hilse på. Måske det kan lykkes en anden gang ;)

  Eva: Jeg er rigtig dårlig til at prioritere, for jeg vil så gerne det hele. Men vi lærer det vel på den hårde måde ;)

  Malene: Sådan er det også hos mig for tiden.. og så kan det endda også knibe i weekenderne af og til! Men ja, det skal være af lyst og aldrig af pligt. Men kunne jeg blogge hver dag, så gjorde jeg det helt bestemt, for jeg elsker at læse daglige spændende indlæg hos alle jer andre :)

  Kærlig hilsen MetteSofie

  SvarSlet
 5. Er disse stole mon solgt?

  Hvis ikke, er jeg interesseret. Du er velkommen til at skrive på aebleblomst@gmail.com.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet