tirsdag den 25. januar 2011

Køkkenprojekt


Vi har endelig fundet et køkkenmøbel i 50'er stil, som vi længe har gået og kigget efter - endda med glasskuffer til mel, sukker og lignende. Det kræver en kærlig hånd og en gang maling, men et dejligt lille køkkenprojekt at gå og sysle med efter arbejde. Og så er det efterhånden tiltrængt med lidt ekstra opbevaringsplads i køkkenet.

Skabet er tilfældigt fundet et sted, hvor Mette og jeg var til loppemarked for nogle år siden. Dengang fandt vi en fed gammel kuffert, som vi har haft med ud at rejse siden. Det er sjovt som tilfældigheder somme tider kan føre en tilbage til steder man har været før. Vi har endda haft ledt efter stedet sidenhen, uden held til at finde det :)

Thomas

6 kommentarer:

 1. Waw hvor er det et fedt skab....Det vil klæde jeres køkken rigtig meget :-)

  SvarSlet
 2. fedt skab og fedt med et indlæg af dig, Thomas. Glemmer lidt at du også er med bag skærmen.

  Kh laura

  SvarSlet
 3. Det skab er da for fedt, og garanterert betalt med håndører.
  Jeg glæder mig til at ase det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 4. Ja jeg fandt et skab i samme stil i en container for et par måneder siden, det er det bedste jeg har fundet indtil nu. Det står stadig og venter på min kærlige hånd :), en af grundene er at jeg ikke rigtig ved hvor det skal hænge.... griner

  SvarSlet
 5. Lækkert fund, det skal nok blive super godt.
  Blev helt overrasket over at indlægget blev sluttet af med "Thomas", ja burde nok allerede ha undret mig, da "mette" omtalte sig selv i 3. person ;)

  SvarSlet
 6. Ej hvor fedt. Glæder mig til at se, hvor I finder plads til det :)

  SvarSlet