søndag den 16. januar 2011

Det retro...


Denne søndag har jeg hygget mig med mine forældre og søde Irene. Det var egentlig meningen, at vi skulle på loppejagt, men da lopperne var få og shoppetrangen stor, så tog turen en anden drejning hertil! - Isabella Smiths lille perle nær Gisselfeldt gods. Det er et smukt sted hun holder til på Hesede hovedgård, men sortimentet lidt for romantisk efter min smag.. Der bliver serveret te og kaffe for de besøgende, så det er klart en søndagstur værd, hvis man bor indenfor overskuelig rækkevidde. Til min store overraskelse stod der alligevel noget og ventede på mig idag. Nemlig disse skønne poser med mel og havregryn. Det retro! - og de måtte selvfølgelig med hjem. Jeg har bedt Thomas om at holde fingrene fra poserne, for de er naturligvis kun til pynt med deres skønne ydre! Nu må vi se, om jeg kan have dem i fred! ;)

MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine!!!

  Hvad kostede de? (og gad vide om man kan købe dem andre steder)

  SvarSlet
 2. De pynter skam så fint.

  SvarSlet
 3. Camille: Ja ik, mega lækker emballage! De kostede 29 kr. pr. pose. Hmm.. Har ikke set dem nogle andre steder. Skal nok holde øje og melde tilbage hvis jeg finder dem i en landsdækkende butik ;)

  Eva og Malene: Tak - Jeg synes også at jeg gjorde et godt køb der til 29 kr. posen.. Og bliver jeg træt af indholdet, så kan jeg jo altid åbne posen og bruge indholdet ;)

  MetteSofie

  SvarSlet
 4. Neeej... hvor er de bare retro,
  jeg må vist en tur dertil en dag, har læst om stedet :)

  SvarSlet
 5. Utroligt så dekorativt mel og havregryn pludselig kan være:-) De måtte også gerne bo hjemme på min køkken hylde:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet