onsdag den 5. januar 2011

Hvem tager du med i seng?


Efter en hård start på ugen besluttede jeg mig igår for, at jeg ville gå tidligt i seng et par dage i træk indtil jeg har fået samlet lidt energi igen. Mit nye job som sagsbehandler tager meget af min energi her i starten og jeg er nu startet op på "egne ben" efter en oplæringsperiode. Det resulterer selvfølgelig i at jeg er godt brugt, når vi når på den anden side af aftensmaden og stort set ikke orker andet, end at lægge mig i sengen med en god bog. Så det gør jeg! Jeg burde selvfølgelig vælge at færdiggøre alle andre bøger på mit natbord, end den der ligger øverst i stakken. Men nej  - jeg tager Julia med mig i seng!
Jeg fik denne fantastiske bog i julegave og har endelig fået taget hul på den. Jeg er normalt ikke så begejstret for at læse ( lige bortset fra fagbøger med billeder i), men denne bog optager mig så meget, at jeg kan gå og glæde mig en hel dag til at skulle i seng og læse en lille bid mere hver aften... - Kan varmt anbefales!
Og så er den jo yderst skøn at have liggende på natbordet med sit feminine ydre med blomster og glimmer :)

Der er lagt nyt sengetøj på (købt i Ikea sidste tirsdag) og bogen venter...
Men jeg må lige spørge : "Hvem tager du med dig i seng?"

Sov godt, kære Blogland!
MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Der er nu ingenting som en god bog til at afslutte dagen med!

  Kan godt forstå du er rigtig smadret for tiden, det lyder også som et job der tærer på kræfterne... Og så er det rart at få tankerne lidt væk om aftenen, inden man tager til drømmeland.

  Jeg har egentlig gang i to bøger for tiden - der ligger på mit natbord - jeg læser "Født i skyggernes tid" af Andrea Busfield, om Afghanistan... Men sat lidt på pause. Det er så trist at læse om det land, selvom selve historien vistnok er fiktion, er der jo mange sandheder i det.

  Disse dage læser jeg primært "God i sengen" af Jennifer Weiner, har læst den før, men den er rigtig god, synes jeg, sådan lidt chick-lit agtig.

  /Ann

  http://tonightwehavethestars.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg tager også Julia med i seng - dog en anden titel: Hvor lagde jeg babyen. En bog der virkelig også varmt kan abefales!
  Sov godt :-)

  SvarSlet
 3. Åh hvor er det et dejligt indlæg, aller først...jeg eeeeelsker bøger, men de sidste måneder er det ikke blevet til så meget - håber at jeg finder energien og tiden snart igen! Men der ligger dog en bog på mit natbord, som jeg lige er startet på...en krimi, som jeg fik i adventsgave af min mand - "Hvid død" af Karin Slaughter (lyder ret drabeligt!!!) Men den virker meget god...Jeg er jo ellers mest til krimier af Camilla Läckberg, men der ik flere at læse...

  "Sandheder fra en løgner" var også på min julegave ønskeseddel - fik den desværre ikke...men jeg fik "Hvor lagde jeg babyen" i fødselsdagsgave og den åd jeg hurtigt..den var så humoristisk, kærlig og hudløst ærlig om livet som nybagt mor på godt og ondt...

  Kh Malene

  SvarSlet
 4. Åh findes der egentlig noget bedre end at krybe i seng i knitrende nyt sengetøj med en god bog? Har selv gjort det samme i disse dage, dog med en god gammeldags en af slagsen... Oscar Wildes "The Portrait of Dorian Grey", kan varmt anbefaldes... den er dog slut, så vil vende tilbage til en hel anden genre: Russell Brands selvbiografi del 2, ja ik helt samme stil... måsk eogså derfor jeg har taget den i bidder... Men synes han er lidt spass og lidt dejlig ham Russel B - secret indulgence:-)

  Håber du nyder din bog og får ladet batterierne op!

  Maria

  // einomreh.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Kære alle 4.

  Tak for jeres kommentarer og jeres anbefalinger.. Altid dejligt med nye input :)
  Jeg nyder bogen og glæder mig til at låne "Hvor lagde jeg babyen", som jeg forærede min svigerinde da hun fik min nevø.
  Jeg har fået ladt batterierne lidt op, men har også godt brug for dem, da vi er i Forum denne weekend til vinterens store loppemarked. Vi står i øvrigt på stand 10, hvis nogle af Jer skulle komme forbi :)

  Rigtig god weekend!

  Kærlig hilsen
  MetteSofie

  SvarSlet