lørdag den 5. februar 2011

Forandring skal fryde...


Denne lørdag har været ren afslapning, da Thomas har haft en hård uge på jobbet og jeg som bekendt har kørt på laveste blus den sidste tid. Dog har der alligevel været lidt energi til at skabe lidt forandringer i hjemmet. Jeg ved ikke om det er den tid vi går igennem lige nu, der gør at vi begge trænger til lidt forandring i tilværelsen. Forandring i hjemmet fryder i hvertfald - også selvom det ikke har krævet det store hverken fysisk eller økonomisk. Vi sad til morgen og kiggede rundt i stuen og talte om en ide, vi har snakket om før.. nemlig at vende rundt på hyggestue og spisestue, så møblerne kunne komme til at stå mere harmonisk. Og efter en hurtig omrokering, er vi begge rigtig glade for resultatet og føler at stuen er blevet meget større. Billeder kommer en af dagene. Katte-pigerne har også hygget sig gevaldigt og har undersøgt hver en lille ting, som har stået lidt anderledes end de plejer. Det har vist også taget lidt på kræfterne, for begge piger har ligget som "prinsessen på ærten" på puder og tæpper resten af eftermiddagen.
Thomas har i øvrigt fået hængt nogle "nye" lamper op i køkkenet. De er knald grønne! Der går nok lige nogle dage inden vi har vænnet os helt til farven :)
  
MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Sjovt nok, vi trænger også til forandring i vores hjem..
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare en smuk grøn farve, er helt vild med den.

  SvarSlet
 3. Irene: Ja, det kan jeg se på din blog, det ser fint ud :)

  Linsens: Tak - Jeg skal også bare lige vænne mig til den. Men de er rigtig fede i køkkenet. Vi har 2 stk over køkkenbordet :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 4. Jeg er helt vild med den grønne lampe, den er bare for SKØN!

  Kh. Malene

  SvarSlet