søndag den 27. februar 2011

A new tomorrow

Let's make a new tomorrow! - Sådan lyder det i vindersangen fra gårsdagens danske melodi grand prix... Det sidste år har været rigtig hårdt for min familie og jeg.. Der har næsten ikke været andet end ulykke, sygdom og død - og det har netop ramt os igen. Hver gang vi har troet, at vi umuligt kunne rammes af mere, så har ulykken igen ramt os og suget alt hvad der ligner glæde og overskud ud af os. Vi trænger til et nyt og bedre "imorgen", så vi kan starte på en frisk og prøve at få det bedste ud af livet som det nu engang er.. Holde hovedet højt og tænke positivt.. Selv i disse tider, hvor alting synes uretfærdigt og meningsløst i vores lille familie. Vi må være stærke sammen - på godt og på ondt - og skabe os det bedste "imorgen", vi kan. Jeg har valgt at tro på, at en positiv tankegang er den bedste "chance" vi har... At positivitet og tro på det bedste er den mest effektive medicin vi kan få, og lige præcis "det", som er den afgørende faktor for, at vi alle kommer "godt" igennem de største forhindringer vi kan møde i livet.

MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Det gør mig ondt at du og din familie lider! De bedste hilsner og tanker til jer alle.

  Mia

  SvarSlet
 2. Mange tanker til jer. Og du har helt ret, det er vigtigt at forsøge at holde fast i den positive tankegang, selvom det kan være svært til tider...

  SvarSlet
 3. Hvor er det uretfærdigt, at i skal rammes så hårdt. Sender positive tanker i jeres retning.
  Ulla

  SvarSlet
 4. Kære Alle 3.. Tusind tak for Jeres tanker. De varmer, hver og en. Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 5. Imponerende at du holder humøret højt og fokuserer på at være positiv. Også en masse positiv energi herfra, i håb om at det snart går den rigtige vej!

  SvarSlet