onsdag den 2. marts 2011

Pompon drømme....

Jeg går og drømmer om sommer i disse dage.. Nu er jeg for alvor godt træt af kulde og mørke aftener. Efter at have siddet og set billeder fra haven sidste sommer er jeg begyndt at have havedrømme igen. Jeg startede så småt op med et par bede med Dahlia'er (Georginer) sidste sommer, men skal have mange flere i år. Jeg sad idag og snakkede med min far om havedrømmene og han var allerede godt igang med at planlægge, hvordan vi kan plante Dahlia'er og grøntsager herude igen i år. Det er altid dejligt at vide at man har hjælp at hente i ham.. Gammel gartner :)

I nærheden af hvor vi bor, ligger Skovbodalhaven. En fantastisk have vi besøgte sidste sommer - og som jeg ofte drejer forbi på vejen hjem i hele Dahlia-sæsonen. De sælger nemlig de skønneste, flotteste store Dahlia'er ude ved vejen. Specielt deres Pompon'er er jeg dybt forelsket i. Man kan købe mange af sorterne de har i haven derude eller på deres hjemmeside, så jeg sidder og prøver at beslutte mig for, hvilken farve jeg vil få mest glæde af.
Til min mors fødselsdag kørte jeg forbi haven og besluttede mig for selv at binde en buket med Pomponer i lyserøde farver. Jeg købte for 28 kr stilke og satte lidt grønt imellem fra haven, pakkede dem ind i cellofan og kom en sløjfe på - og så lignede buketten pludselig en million. Se bare her :)

Da besluttede jeg mig for, at jeg måtte have dem i haven i år! De er helt fantastiske at nippe af både til husbehov og til buket-lejligheder :) Hvad skal du have at nippe af i haven i år?

MetteSofie

3 kommentarer:

 1. 28 kr - Der er ikke noget bedre end små boder i vejkanten!

  SvarSlet
 2. Os mig, jeg vil også have sådan nogle i haven i år... :0)Kan slat ikke vente på forår og havehygge ;0) og tak for tippet til deres hjemmeside..

  SvarSlet
 3. Ida: Nej, jeg elsker også vejboder. Det er helt fantastisk hvad man nogle gange kan få for småpenge :)

  Tina: Du må bare se at få bestilt en masse knolde til haven.. Min far og jeg kunne slet ikke vælge og endte med at bestille for 600 kr, he he... Der er 10 procent rabat på ordren, når man køber over 400 kr, som du ved.. Såå... Go on! :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet