onsdag den 30. marts 2011

Fødselsdag og prototype


Det er min fødselsdag idag.. Eller rettere har været, for dagen er jo ved at være gået. Det har været en rigtig dejlig dag, selvom Thomas sidder i Bruxelles og jeg har måttet holde fødselsdag uden ham. Morgenen startede med et dejligt morgenbord med gaver sammen med mine forældre, min storebror, min svigerinde og min lille nevø.. Jeg har fået mange skønne gaver, som i kommer til at se mere til i løbet af de næste par dage. Men synes lige i skulle se denne.
Jeg har en meget kreativ storebror, som har fundet på at lave lampeskærme med mine ugler på.. Denne er prototypen. Jeg synes den er fantastisk. Alene det, at min bror har tænkt så kreativt, har klippet og klistret, fundet en lampe der passede og fået min far til at lave en syning af gennemsigtig fiskesnøre, det gør den guld værd for mig :) Ideen er faktisk fin.. Jeg har tegnet helt nye ugler og har tænkt mig at føre ideen længere end bare til de tryk jeg sælger.. Underskriften skal naturligvis væk, hvis nogen skal have mine ugleskærme stående eller hængende og der mangler den sidste finish. Men jeg synes det fungerer, brormand! :)

Aftenen sluttede med en dejlig middag på Cafe Mocca i Præstø, bare mine forældre og jeg. Nu er jeg mæt og træt og på ved i seng.. 26 år gammel. Som årene dog flyver afsted :)

MetteSofie

11 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke. Godt du har haft en god dag :)

  SvarSlet
 2. Hej du!!!
  Tillykke her på falderebet, troede først det var i weekenden.
  Og så var det da skønt familien fejrede dig, selv om Thomas er langt væk.

  Kærlig hilsen
  Janne

  SvarSlet
 3. Tillykke med den snart forgangne dag. Hvor er det bare en sød og personlig gave :)

  SvarSlet
 4. Tilykke med føs´dagen.
  Jeg vil gere stille mig i kø til en lampe med dine ugler allerede nu.

  SvarSlet
 5. Hey mettemus, endnu engang tillykke med dagen :0) og tak for morgenmad... Dejligt at du syntes så godt om lampen og lad os endelig se nogle flere udgaver... Vi skal nok hjælpe med produktionen af dem... ha ha

  SvarSlet
 6. Stort tillykke! Skønt at du har haft en dejlig dag.
  Og hvor er lampen bare fin! Sikke en flot ide og et stort stykke arbejde!

  SvarSlet
 7. Tillykke kære Mette pigen, glæder mig til på søndag, hvor du igen skal fejres :-)
  Lampen er genial..
  Knus Irene

  SvarSlet
 8. Tusind TAK til Jer alle, for de søde fødselsdagshilsner :) Det er sjovt at høre reaktionerne på lampen. Det vil glæde min bror, at I synes om ideen.
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 9. hold da op en god ide med de skærme med ugler, ja jeg er også med på et par stykker, hvis de bliver masseproduceret:)

  SvarSlet
 10. Og bliver de masseproduceret kunne det være at I skulle tippe www.uglesjov.dk ;-)

  SvarSlet