onsdag den 9. marts 2011

Jeg vænnes...


Mens dagene flyver afsted, vænnes jeg stadig langsomt.. Men dagens møde har gjort mig opmærksom på, at jeg nu for alvor er en af "dem" - de "ledige"... Kl. 9.30 skulle jeg møde i Slagelse på HK. CV og informationsmøde kalder de det. Egentlig er det rart med lidt nyttig information om hvordan min verden ser ud lige nu, hvilke retningslinjer der skal følges og hvad der forventes af mig på nuværende tidspunkt. Men lidt pudsigt er det altså alligevel at sidde i flok og vide, at vi uanset hvor vi kommer fra eller hvilken uddannelse vi har, pludselig har en masse tilfælles og får besked på hvordan vi skal handle og ikke længere er selvbestemmende omkring vores egen hverdag og de udfordringer vi indtil nu selv har kunne vælge og fravælge. Nu er det skæbnen der bestemmer. - Jeg håber den har noget godt med til mig.


Thomas og jeg var i hvertfald oppe og hente noget godt igår ved Lejre. Det var en skøn tur derop og hjem igen i solskin.. Jeg er hverken gravid eller prøver på at blive det, men når det rigtige tilbud er der, så slår jeg altså til! Jeg har altid sagt, at mit barn skal have en Juno seng, når den tid kommer. Og det gør vel ikke noget at man er i "god tid" med det praktiske? Nogen mener, at det bringer uheld at sætte en barneseng ind i det påtænkte børneværelse, før barnet er født. Så nu står den pænt og venter i "lopperummet", til den engang kan tages i brug og får mange beundringsfulde blikke, når jeg går forbi med varer :)

MetteSofie

8 kommentarer:

 1. Den er altså også så fin sådan en Juno.
  Jeg samler også lidt til børneværelset, må jeg nok indrømme, selvom det overhovedet ikke er på plakaten i nærmeste fremtid ;)

  SvarSlet
 2. Hvor fantastisk!
  Hvis jeg så meget som tænkte på at foreslå den slags, ville min kæreste få et slagtilfælde.
  Den er godt nok bare fin!

  SvarSlet
 3. Altså sådan en Juno seng er jo også bare for god til at lade være med at købe...visse ting er bare "må haér"...også selvom de først er til brug senere:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Jeg kan kun sige: "Jeg glæder mig til at kikke ned i den ;-) " Knus Irene

  SvarSlet
 5. Du er ikke den eneste :o)
  Jeg har i tre år haft en Juno seng stående, selvom der ikke er tale om børn i den nærmeste fremtid. Den er jo bare god at have på lager ;o)

  SvarSlet
 6. Malene: Tak - Det må bare være noget, der ligger til os kvinder, he he :)

  Diktesoph: Tak - Thomas tog det faktisk meget pænt, for han ved hvor meget jeg har ønsket mig den og han synes også selv de er rigtig fine :)

  By myr: Lige præcis, og denne var en "må ha" ting, he he :)

  Søde Irene.. Du bliver en af de første der får lov at kigge ned i sengen. Men du kommer altså til at glæde dig ret længe, he he :)

  Ida: Dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste, der gør sådan noget. Min familie troede strakt at der var børn på vej, og kunne ikke helt forstå ideen i at købe den i så god tid. Straks bliver de mistænksomme :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 7. I er absolut ikke de eneste, nu har jeg godt nok fået mig en datter, men inden det overhovedet var kommet på tale at vi skulle have børn havde jeg allerede indkøbt og planlagt præcis hvordan værelse og tøj skulle være...

  SvarSlet
 8. Hej Mettesofie

  Du må gerne købe klokkeblomst lampen. Den skal alligevel sælges.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet