mandag den 14. marts 2011

I god tid...


Dagen igår blev tilbragt i selskab med vores dejlige forældre. Thomas mor er nu flyttet til byen, så nu er det nemt at samle forældre og svigerforældre til en søndagsmiddag. Selvom man bare nyder, at forældrene vil komme på besøg, så har de alligevel altid noget i hænderne når de kommer. Mine forældre havde en sød kurv fyldt med gule stedmødreblomster med til os og Thomas mor en pose med det sødeste gamle påskepynt. Og når vi nu alligevel skulle i skoven, så var det jo nærliggende at nippe lidt grene af Birketræerne, så vi havde lidt at hænge påskepynten på. Egentlig er vi jo i god tid.. Men når der er påskeæg på hylderne i butikkerne, så kan vi lige så godt påske herhjemme også :)
De gamle træpåskeæg vækker minder fra min barndom, hvor jeg pyntede mine egne grene inde på værelset til påske - Kan du huske dem?

MetteSofie

3 kommentarer:

 1. Hej
  Hvor ser det dog fint ud. Tror jeg vil abe efter, og gå ud efter nogen grene når det holder op med at regne.
  Kan godt være lidt misundelig på dig, at du sådan har to hold forældre så tæt på.
  Ha' en god dag
  Charlotte -
  Miss Fruity

  SvarSlet
 2. Charlotte: Det er helt okay, at du efteraber.. Vi må jo gøre hvad vi kan for at gøre tilværelsen lidt hyggeligere her i regnvejret ;)Det er dejligt med forældre og en svigermor så tæt på..Bare det, at man lige kan dreje forbi hinanden til en tår kaffe på ellers travle hverdage - det er bare dejligt. Håber også du får en god dag! Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 3. Det er bare med at lukke foråret ind når det banker på. Kan sagtens huske de små fine æg - må vist hjem i mon mors gemmer. :)

  SvarSlet