tirsdag den 5. april 2011

Travlhed og nye puder


Jeg har ikke blogget siden min fødselsdag i onsdags. Jeg troede ellers at jeg havde tiden til det, imens Thomas var i Bruxelles.. Tiden er bare fløjet afsted og der var pludselig tusind ting der skulle nås inden fødselsdagen for 18 mennesker i søndags. Fødselsdagen gik rigtig godt. Vi fik arrangeret en stor brunch-buffet med masser af lækkerier og gæsterne var glade og mætte, da de tog herfra. Der var så meget tilovers, at folk fik lidt med hjem og vi har kunne spise rester både igår og idag.
Jeg fik en masse skønne gaver, som jeg kommer til at vise det næste stykke tid. Blandt andet disse skønne uglepuder til stuen. Den øverste fik jeg af min bror, hans kone og min lille nevø. Den er fra Kind by Nature og deres skønne kollektion af uglepuder.. De to nederste fik jeg af Thomas' moster og onkel. Det er Thomas' moster som har syet puderne til mig. Jeg synes det er fantastisk som hele familien har gjort sig umage med hjemmegjorde pakker til mig i år.. Jeg sætter stor pris på dem alle, for der er ikke noget bedre end personlige gaver, som ikke findes magen til andre steder :)

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine de puder! Især den øverste, den er jeg vild med :)
  Tillykke :)

  SvarSlet
 2. Dejligt at se alle dine uglepude gaver...... Jeg var lige ved at beholde den øverste frøken.... men er glad for nu at den er kommet til et rigtigt uglehjem :0)

  SvarSlet
 3. Flotte flotte gaver du har fået. Tak for en dejlig dag. Knus

  SvarSlet
 4. Diktesoph: Ja ik.. Du er altså nød til at prøve at følge linket så.. Der er så mange fantastiske ugler :)

  Tina: He he.. Godt du lod den komme til mig.. Den passer helt sikkert bedst i min sofa ;)

  Far: Jeg fik så mange lækre gaver.. Ikke mindst af Jer - Og selv tak for en dejlig dag og Jeres hjælp :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet