torsdag den 7. april 2011

Komplet samling..


Jeg har langt om længe fået den sidste af kopperne fra den gamle kollektion af Kählers Mano kopper. Den lysegrønne/støvgrønne, som I kan se her. Den har simpelthen ikke været til at opdrive i butikkerne her i Næstved, men det lykkedes Irene, for hun kom med den sidste kop til min samling i søndags.. Vi elsker Kähler kopperne og bruger dem hver eneste dag, så nu vil jeg gå igang med den nye kollektion i sarte pastelfarver.. Hvis jeg ellers kan få plads på hylden :)

MetteSofie

9 kommentarer:

 1. Nøj hvor ser det godt ud det hele!

  SvarSlet
 2. WOW det er smukt. Din hylde er så fin. Det er sådan en man drømmer om at finde!

  SvarSlet
 3. Jeg elsker sådan en hylde OG alle dens lækre beboere. Det er et stykke tid siden, jeg har været indenfor, så jeg har kigget lidt tilbage og du skal da ha' ET KÆMPE TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!!

  Og fed, fed retrolampe I har fået jer!

  SvarSlet
 4. Elsker også de kopper, smukke farver! :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har også dem alle! Eller, bortset fra den sorte, men tror jeg nu heller ikke at jeg vil have. Det er farverne, der er fine :) (desværre har den lille fået et lille hak. Eller nærmere en stjerne i overfladen. Øv!)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det flot ud, sådan som det står og pynter :)

  SvarSlet
 7. Jeg synes jeres køkken er blevet så flot med den nye hylde, farverne kan man jo også kun blive glad af at se på:-)

  SvarSlet
 8. Hov min kommentar forsvandt vist lige :) Skrev at jeg ikke kendte kopperne i forvejen, men at de godt nok ser lækre ud at holde om :)

  SvarSlet
 9. Tusind tak Allesammen - Og tak for fødselsdagshilsnen, Polka :)

  Tina: Kopperne er super lækre og gode at holde på. Vi bruger dem hver dag herhjemme og kommer dem ovenikøbet i opvaskeren. De holder fint :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet