søndag den 17. april 2011

Dejlig søndag..


Det har været en fantastisk dejlig søndag i selskab med mine forældre og Thomas. En lang dag med loppemarkeder - Både et par planlagte og en masse spontane langs landevejene på Falster og Møn.
Vi har fyldt begge biler med loppefund, drukket kaffe på plænen ved Liselund Slot og drukket en "fyraftensøl" i haven her til aften, inden mine forældre vendte hjem til Næstved. Thomas og jeg har rundet dagen af med lækre rejemadder med avocado/hvidløgspuré, mayonaise, salat, citron og karse.. Og en dejlig Pink Lemonade, som udover den skønne flaske også smager dejlig sødt og friskt. Den fås i øvrigt lige nu i Netto til 24 kr  :) 

Håber også, at I har haft en dejlig søndag.

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Lyder som en absolut skøn søndag, bedre bliver det vel næppe. Elsker den pink lemonade og drikker den så tit som det nu tillader.
  God aften.

  SvarSlet
 2. Mmh, den lemonade skal jeg da prøve!

  SvarSlet
 3. haps! Dejligt med ægte forårsmad, som man kun bliver glad i låget af...

  SvarSlet
 4. Villa Sarah: Nej, jeg kunne næsten ikke komme i tanke om en bedre måde at bruge en søndag på. Jeg er også blevet vild med lemonaden. Forestiller mig, at den må være skøn at nyde iskold på en varm sommeraften med et frossent bær i måske ;)

  Diktesoph: Den er helt sikkert de 24 kr. værd.. Og hvis ikke jeg husker meget galt, så plejer de at stå langt dyrere i specialbutikkerne. Så skynd dig at slå til! :)

  Marian: Ja, man bliver nemlig glad i låget af forårsmad.. Får i det hele taget meget mere lyst til at spise fisk når solen skinner, af en eller anden grund, he he :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet