mandag den 11. april 2011

Avispotter - Værsgo'

Igen i år skal jeg have små avispotter med frø i vindueskarmene.. Og jeg håber på at få lavet alle potterne i eftermiddag, når jeg har fået lidt styr på hjemmet efter en hel weekend hjemmefra. 
Til de af Jer, som ikke kender potte-teknikken, kommer herunder en brugsanvisning fra sidste år. Billederne tog jeg, imens min far lærte mig, hvordan potterne skulle rulles og foldes. Alt hvad man behøver er bare avis, en saks og en rund genstand i den ønskede pottestørrelse til at rulle om.
Billedkvaliteten er ikke så god, men jeg håber I kan bruge den alligevel :)


Klip flere lag avispapir i den ønskede størrelse og rul enkeltvis hvert ark om din runde genstand. Imens du ruller, bukker du avispapiret ind under den runde genstand, så du får en flad bund.Fold det sidste stykke, så bunden lukkes bedst muligt, stil genstanden op og pres bunden godt ud med et par hårde tryk, så bunden kan holdes lukket.Fyld derefter potten med muldjord, så den er klar til at så i... Meget enkelt :)


Potterne skal stå lyst, fx. i en vindueskarm, hvor man nemt kan huske at vande dem. For det er vigtigt de ikke tørrer ud - God fornøjelse :)

MetteSofie

3 kommentarer:

  1. Sikke en smart ide. Når dy planter om, fjerner du så avisen?

    SvarSlet
  2. Potter potter spire spire blomster blomster juubiiii

    SvarSlet
  3. Ja,det er en dygtig farmand du har:-)dejligt at du også kan lide at arbejde med planter.KH.Mor

    SvarSlet