lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul!


Så blev det juleaftensdag efter en lidt hektisk december for vores vedkommende. Mit helbred har svinget meget og vi har slet ikke nået alt det vi havde sat os for. Men sådan er det at være gravid. Trods en kort indlæggelse på svangregangen her op til jul, så er vi blevet klar til jul i sidste øjeblik.

Der er blevet sovet længe idag, de sidste pakker er blevet pakket ind og de sidste pakker med nr. "24" på i pakkekalenderen fra min mor skal åbnes lige om lidt. Det er altså bare lykken med pakkekalender!
Thomas har været på et hurtigt besøg hos sin mor her i formiddag imens jeg har gjort det sidste klar og snart samles min familie og Thomas mor og bror hos mine forældre til en hyggelig juleaften.

Jeg vil ønske Jer og Jeres kære en rigtig glædelig jul og tage på en hurtig rundtur i blogland og se hvordan i forbereder Jer her på juleaftensdag :)

MetteSofie

3 kommentarer:

  1. Sikke nogle hyggelige billeder, vi glæder os til at se jer om en times tid:-)Dejligt at du nåede at blive frisk til jul. Kh. Mor.

    SvarSlet
  2. hej søde håber i har haft en rigtig dejlig jul, og at du har fået det lidt bedre. Fik du nu nogle gode julegaver ? smil. Vi har været hos min far og fejre julen super hyggeligt. mange knus Louise & Lars

    SvarSlet