søndag den 11. december 2011

Julerier...


Denne weekend har stået i julens tegn på alle måder.. Årets juletræ er blevet sat op pyntet, der er blevet hygget begge morgener med julethe og morgenbrød fra bageren, vi har været på julemarked og har fået pyntet færdigt herhjemme.. Vi har også haft besøg af mine kære forældre og får venner på besøg til æbleskiver og flæskesteg i eftermiddag. Jeg kunne næsten ikke forestille mig en bedre måde at bruge weekenden på.

Retro-radioen på øverste billede er adventsgaven fra Thomas, som jeg fik her til morgen.. Den står nu og spiller i stuen og der er julemusik på programmet. Jeg elsker denne tid....
Rigtig glædelig 3. søndag i advent til Jer alle!
MetteSofie

9 kommentarer:

 1. Fed radio! Hvor er den fra? Og sikke en masse lækker julepynt også. Vi har netop hentet et juletræ, som jeg skal til at pynte :)

  SvarSlet
 2. Hej Julia. Radioen er faktisk fra Fakta.. Til 200 kr! Det er jo et fund for de penge.. Vores adventsgavebudget til hinanden er på 200 kr. hver søndag i år.. Så det var om at være kreativ. Den fås også i cremehvid. God fornøjelse med pynteriet.. Det er bare noget af det bedste ved julen :)

  SvarSlet
 3. Den er virkelig fed den radio. Det burde altså være en menneskeret med de der adventsgaver, hrumpf ;)

  SvarSlet
 4. Dejlige stemningsbilleder! God søndag :)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle hyggelige billeder og dejlig radio du har fået af Thomas:-)Knus.

  SvarSlet
 6. Hej Mette
  Hvis du falder over sån nogle julekugler som dem på 2. billede til rimelige penge eller har nogen på lager, så er jeg mege interesseret i at købe dem- så skriv endeligt på sabinathomsen@ofir.dk:)

  SvarSlet
 7. Marlene har helt ret :-) Måske man skulle gå i fakta og give sig selv en gave !

  SvarSlet
 8. Malene: Du har helt ret.. Vi har været enige om det med adventsgave-hyggen herhjemme heldigvis, men synes dog ikke at de skulle være for dyre. Man bruger jo temmelig mange penge i forvejen i december måned ;)

  Trine: Mange tak og i lige måde :)

  Prikker i luften: Tak mor.. Den er rigtig fin radioen og den spiller faktisk rigtig godt.

  MissMuffin: Hej Sabrina. Jeg vil meget gerne kigge efter julekuglerne til dig, men ærgerligt at du ikke sagde det en uge før. Det vrimlede med dem i Forum sidste weekend :(

  Fru Øvig: Den er i hvertfald mere end pengene værd.. Spiller rigtig godt og ser jo lækker ud ;)

  SvarSlet
 9. Arg øv! Jeg synes de er så fine og minder mig virkeligt om mine oldemødres juletræ.. Men hvis du støder på nogen - også efter jul - så er jeg meget interesseret..
  Og forresten: TILLYKKE med maven:)

  SvarSlet