mandag den 30. maj 2011

Himmelske karrykoteletter


Her til aften har vi lavet vores nye yndlingsret "Himmelske karrykoteletter" i fad. Det smager som en drøm og bliver lavet med meget kort mellemrum herhjemme. Igen har jeg tilføjet lidt i opskriften, da jeg synes at lidt hakket løg der bliver svitset sammen med champignonerne gør underværker og tilsætter lidt ekstra smag. Jeg tilsætter også lidt mere fløde end der står i opskriften, da vi er ret glade for sovs begge to. Ellers er det bare at følge opskriften derudaf - Du finder den lige HER.
Vi laver ofte så stor en portion, så vi har til to dage. Det er så lækkert at have mad klar, som bare skal i ovnen efter en lang arbejdsdag :)

Madplanerne lever i øvrigt stadig.. Sådan til dels. For i sommerperioden her, synes jeg vi laver så mange impulsive ting, hvor vi ofte snupper noget "lettere" mad i farten. Og når vejret er godt bliver vi ofte inviteret hjem til mine forældre og grille eller omvendt. Jeg arbejder på, at vi skal blive bedre til at holde fast i madplanerne, så vi får lidt ud af at lave dem, og så kommer de nok helt naturligt på bloggen igen :)

MetteSofie

2 kommentarer:

  1. Uhmm det ser lækkert ud og jeg ved jo at det smager lige så godt som det ser ud:-)kram

    SvarSlet
  2. Det ser flott og godt ut! Her er det regn og 10 grader, ikke akkurat hage og grillvær.... Skulle av og til ønsket jeg bodde lenger sør!

    Ha en god helg :0)

    SvarSlet