lørdag den 21. maj 2011

Morgen


Solen er først lige ved at tage fat og dækker endnu kun halvdelen af forhaven. Græsset er fugtigt, så vi lister os forsigtigt ud. Om et par timer er der liv i haven. Så er der mennesker ved bordet, katte der leger i græsset og heste på gårdspladsen. Indtil da er der helt stille, bortset fra fuglenes kvidren. 

MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Igen: Jeg er sååå misundelig på jeres have. Og katte. Suk, jeg savner livet på landet nogle gange.

  SvarSlet
 2. hvor ser det dejligt land idyllerisk ud! Jeg har netop fået en lillebitte have for første gang siden jeg flyttede hjemmefra. Og jeg nyder hvert splitsekundt udenfor! Morgenkaffen blev nydt laaangsomt i solen i en loungestol!

  Glædelig lørdag!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og tak for igår:-)skønne muffins du havde bagt. Kh. mor

  SvarSlet
 4. Er helt enig med Julia....og jeg er især misundelig på jeres havebord:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Der er så skønt derude hos jer, hvor kragerne bogstavelig talt vender ! Men en af de store oplevelser var alligevel den dag der var tre store havørne der fløj indover da vi sad og drak kaffe. Tak for igår . Det var hyggeligt at vi pludselig var samlet allesammen. Knus.

  SvarSlet
 6. Julia: Du får garanteret også en have en dag, og så bliver det din tur til at få jord under neglene. Det er også meget berigende at have katte.. Vi venter faktisk nummer 3 :)

  Marian: Åh, det er skønt med morgenkaffe i haven.. Jeg nyder også stadig haven, som havde vi lige fået den. Vi har lidt mere have oppe bagved, hvor vi har kartofler og grøntsager, så lidt land-idyllisk er her vist ;)

  Prikker i luften: I lige måde mor.. Ja det er sjældent at I ser gården før den "vågner". Godt du kunne lide mine muffins :)

  By myr: Havebordet har vi næsten lige fået.. Jeg venter på at regn og vind giver det den helt rigtige "slidte" farve igen. Damen der havde det før, gav det nemlig olie, så træet blev mørkegråt :)

  Kattekongen: Tak far - Ja det var sjovt med ørnene.. Og i lige måde. Elsker når i er herude og går med i haven :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet