mandag den 5. juli 2010

Hacker angreb

Her i eftermiddag - og stadig her til aften - er min hjemmeside Mettesofie.dk blevet blokeret af One.com, da hjemmesiden har været udsat for et hacker angreb. Jeg har ikke haft mulighed for at se de filer hackerne har sat ind på min hjemmeside, da jeg ikke engang selv kan komme ind på den, før One.com har godkendt den som "fri for fremmede filer" og åbner op for den igen. Måske er det også bare bedst sådan, så ikke man skal blive mere nervøs over, om indholdet af min endelig færdige hjemmeside er blevet ødelagt eller ændret på. Vi har fået hjælp fra One.com, så min bror kunne gå ind og slette de filer hackerne havde sat på, og vi afventer nu spændt en genåbning af siden. Jeg er ret rystet over, at nogle mennesker finder på at hacke sig ind på så "små" uskyldige hjemmesider, som min med loppefund, og jeg krydser arme og ben for, at jeg ikke skal starte helt forfra med mit indlagte varelager.
Jeg synes at hackeri er så meningsløst og tarveligt, og jeg håber at kvalificerede folk finder frem til synderne!
Til de af Jer, som besøger min hjemmeside i ny og næ - så har i her forklaringen på den pludselige "forsvinden" af siden. Jeg håber i er tålmodige, ligesom jeg.

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Øv øv.. hvor er det tarveligt! Jeg tænkte også lige.. Hvorfor hacke en side som jeres som er fuldstændig harmløs?! Håber også de finder frem til hvem der står bag!!

  SvarSlet
 2. Hvad f***** bilder de sig ind?? Altså!! Glæder mig til at den kommer op at køre igen!!

  SvarSlet
 3. Hej Mette-sofie - adr! Det er så grimt når sådan noget sker - håber alt snart er i sin skønneste orden! Du har så mange fine ting! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentarer.. Jeg var virkelig nede over det med hjemmesiden igår, men den blev åbnet igen her i eftermiddag. Så nu er alt i den skønneste orden igen, så tag endelig et kig en ekstra gang.. - Bare fordi man kan! ;)
  MetteSofie

  SvarSlet