mandag den 27. juni 2011

Den første...


Den første feriedag har stået på flere forskellige projekter. Det meste af dagen er blevet tilbragt hjemme på og omkring gården. Vi har samlet kamilleblomster og hyldeblomstskærme, fået ryddet ud på vores lager af loppefund, så vi snart kan være bekendt at åbne dørene igen, vi har nydt en dejlig frokost i solen og har også haft tid til et smut i havecentret og hente lidt stauder til vores "nye" have oppe bagved. Det har været en dejlig varm dag og benene er tilmed blevet luftet, så de snart kan vises frem i sommerkjoler :)

MetteSofie

8 kommentarer:

 1. Ååååh jeg får kriller i maven ved dit "loppe" billede....havde jeg masser af penge (og plads!) så købte jeg sku hele dynen:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. By myr: På et tidspunkt idag, var jeg så træt af ting og møbler alle vegne, at jeg ville ha foræret det hele væk, he he.. Dette er nemlig kun et lille udsnit af møblerne. Det hele er heldigvis ved at ha fundet sine rette pladser i rummet, så nu har temperamentet lagt sig igen ;)

  SvarSlet
 3. Hvor har i haft travlt:-)spændende om Thomas og far fanger noget i aften:-)kram

  SvarSlet
 4. Uhm er det til hjemmelavet hyldeblomst? Det ser skønt ud!!!
  Dejlige bileder.
  God ferie! :)

  SvarSlet
 5. Skal du lave saft med blomsterne eller? Kan helt klart anbefale hyldeblomstpandekager...

  SvarSlet
 6. Skønt med en produktiv dag :)

  SvarSlet
 7. Diktesoph og Marian: Hyldeblomsterne er blandt andet blevet brugt til hyldeblomst-drik og te. Og så har vi tørret en del til lidt fremtidige projekter. Man kan jo lave så mange spændende ting med tørrede hyldeblomster. Pandekagerne lyder ellers spændende, men tror desværre det er ved at være for sent. Kamilleblomsterne var til te ;) Kh. MetteSofie

  SvarSlet