torsdag den 30. juni 2011

Traditionen tro...


Traditionen tro, fik vi i tirsdags fint besøg i "baghaven".. I mange år har gardehusarregimentet redet over Dybsø fjord til Enø og slået lejr her på Vejløgård med heste, telte og oppakning. Men for et par år siden lavede man lidt om på traditionen og flyttede overnatningsdelen til den gamle postgård oppe i Vejlø by.
Ridtet over vandet sker dog stadig herude fra, så gardehusarerne rider igennem Vejlø by herud på en lang række. Vi var heldige at være hjemme i tirsdags, da de pludselig red forbi vores stuevinduer og fortsatte ned af stien bag gården mod vandet. Da jeg er temmelig nysgerrig måtte jeg lige ud og opleve ridtet på nært hold med kamera i hånden. Vandet gik kun hestene til knæene, men de måtte alligevel vende om, da der var for meget strøm denne gang, til at de kunne gennemføre turen til Enø. Jeg elsker når gamle traditioner bliver holdt i hævd og det er jo ikke så ofte, at der kommer besøg i større stil herude på landet, så det var sjovt at opleve ;)

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. Årh det ville jeg altså godt ha set,håber vi når det næste år:-)kh. mor

  SvarSlet
 2. Eeeej hvor spændende! Jeg ELSKER også den slags pudsigheder og spøjse ting, som sker pludseligt, og som alligevel har en sjov og anderledes historie med sig:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 3. Hov hov. Du glemte lige at skrive at du måtte holde hest da der var en kvindelig husar der sku låne dit toilet ! Knus

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt :-) Det er ikke lige hver dag man har sådan en udsigt.

  - Charlotte

  SvarSlet