søndag den 12. juni 2011

Time out...


Thomas og jeg har været på farten siden kl. 9.00 i morges, efter en hyggelig aften i venners selskab igår og kun 4 timers søvn. Dagen er gået med loppejagt og vi havde hele bilen fuld, da vi ramte gården igen i eftermiddag. Familie har været på besøg til aften af to omgange - helt spontant og til glædelig overraskelse.. Men NU må det være tid til at lade loppefund være loppefund og mails være mails.. og smide sig på sofaen til en "time out" - Vi har nemlig været inde i byen og hente pizza og chips ;)

Hvis I vil se, hvad vi har fundet på vores tur, så tag et kig HER - Mails og kommentarer bliver besvaret imorgen :)

MetteSofie

4 kommentarer:

 1. WUAW!! Sikke nogle lækre ting I har fundet!! Hvad kommer den store gule gryde og den mindre søde (de står oveni hinanden) til at koste? Er du faldet over nogle af de der Kronjyden krydderiglas, for de ku godt have interesse? OG hvad med sådan en retro smørbøtte? Du ved, plastikbakke med låg..
  Håber I har haft en skøn og hyggelig aften med afslapning.
  Kh Kamilla

  SvarSlet
 2. Hej Kamilla - TAK :)
  Jeg er desværre ikke lige faldet over krydderikrukkerne, men skal huske dig, hvis jeg gør! Den helt store gule Copco stegegryde kommer til at koste 300 - den er i original emballage og virkelig flot! Smørbøtter, der har jeg disse pt:

  http://mettesofie.dk/site/?page_id=3857

  http://mettesofie.dk/site/?page_id=3061

  Og så kom der vist en hvid lille Erik Kold beholder ind igår også..

  Rigtig god mandag til Jeres lille famile :)
  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 3. Hvad skal Lotus dåsen koste? Den er jeg ret interesseret i :)

  SvarSlet
 4. Malene: Lotus dåsen er allerede reserveret/solgt - og der er yderligere 3 i kø. Chancerne er nok små desværre :( Kh. MetteSofie

  SvarSlet