søndag den 26. september 2010

Et lille udpluk...


Thomas og jeg har været på et af årets sidste udendørs loppemarkeder i weekenden, og det var en helt fantastisk tur! Mine forældre, min bror - hans kone og min lille nevø Daniel var med denne gang - så det blev en hyggelig lille familietur. Og man må sige, at det var heldigt, at vi var så mange arme til at bære, for markedet medførte den bedste "høst" længe.
Her er bare et lille udpluk af alle de fantastiske fund, vi fik gjort os denne weekend.
Jeg har lagt et billede på Facebooksiden, til de nysgerrige der vil se alle fundene. Der er både lamper, brødkasser, billeder, spejle, vaser, dåser, bakker og et fint retro vattæppe. - Så tag et kig, hvis i lyster :)

Ellers stod lørdagen på rengøring og nedvaskning af min farmors lejlighed, som skal afleveres i næste uge. Sådan et rygerhjem kræver altså lidt mere end en kærlig hånd, så vi er godt trætte og ømme efter at have skrubbet og skuret i uvante stillinger hele eftermiddagen igår. Jeg har endda reddet mig et lille hold i ryggen, så jeg endnu engang måtte springe Zumba'en over. Godt der er et hold igen imorgen aften, der regner jeg stærkt med at være klar igen!

Ha' en dejlig søndag allesammen!
MetteSofie

9 kommentarer:

 1. fede ting i fanget jer på loppemarkedet.. Det er jo et kup!! fed blog du har gang i her!! jeg bliver lige fast læser så jeg ka følge lidt med ;)
  -Marie
  Du må gerne tjekke min blog ud og se om den er noget for dig ;)
  http://www.mariebraends.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Marie: Tak for de pæne ord - og velkommen til - Dejligt med et nyt ansigt på bloggen :) Jeg kigger fprbi din blog med det samme! Kh. Mettesofie

  SvarSlet
 3. Det er altid skønt med loppemarkeder, og endnu mere herligt, når man finder en masse fine ting.
  jeg syntes det er nogle fantastisk fine billeder af pigerne, som er i baggrunden på dit billede. Nej hvor kunne jeg finde mange steder hvor de kunne pynte fint ;)

  SvarSlet
 4. Sikke en masse lækkert guf :) Eeeelsker loppemarkeder!

  SvarSlet
 5. Jeg fant dig (jer) igennem facebook, og hvor er det lækkert at falde over ikke bare en go loppe-shop online, men også en lækker blog. Jeg er vild med dine skønne ugletryk! Jeg vil overveje at købe en, kan man special bestille dem til samme pris?

  SvarSlet
 6. Sarah: Tusind tak for de fine ord! Det glæder mig meget, at du kan lide både shoppen, bloggen og mine ugler :) Hvad mener du helt præcist med at specialbestille dem? Altså at jeg tegner efter ønsker - eller? Du er meget velkommen til at sende mig en email på kontakt@mettesofie.dk, hvis det er :) Kh. Mettesofie

  SvarSlet
 7. Skøøøønne ting!!! :D

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Sikke da en dejlig blog:) Har just meldt mig som fast læser, og vil glæde mig til at følge med:)

  SvarSlet
 9. skønne fund du har lavet der mette.

  er vild med billederne :)

  Kh Sara

  SvarSlet