lørdag den 11. september 2010

Tanker og loppefund


Jeg mistede min farmor i torsdags, og alt har stået mere eller mindre stille siden da. Det skaber utrolig mange tanker i mit hoved at miste et familiemedlem, og tankerne dræner mig fuldstændig for energi og overskud. Jeg har det i det hele taget meget svært med begrebet "død", og har meget svært ved at acceptere, at vi alle skal den vej. Ting der er uvisse og uforklarelige, kan skabe mange tanker og spørgsmål i mit hoved, og har gjort det siden jeg var barn. Jeg kan stille de samme spørgsmål om og om igen, men ingen kan give mig det rette svar. Jeg har efterhånden indset, at jeg er et af de slags mennesker, som kan køre mig selv helt træt af tanker. Derfor har jeg sovet længe denne lørdag. Det har været en nødvendighed for at komme nogenlunde ovenpå igen energimæssigt og tankerne aftager stille og roligt igen.
Imens jeg har sovet længe har Thomas været alene afsted på loppemarked. Han kom hjem med disse to skønne kaffedåser. Idag kan det være svært at finde motivationen til at tage billeder og skrive et inspirerende indlæg, så I får et billede af kaffedåserne og et ønske om en dejlig weekend til Jer alle!

MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Det gør mig ondt at høre. Godt du kan sove trods mange tanker.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Det gør mig ondt at høre Mette Sofie, rigtig ondt..
  Jeg mistede jo min morfar i foråret og det gør stadig ondt..
  Varme tanker herfra...

  SvarSlet
 3. Hvis ikke hovedet må stå stille, og kroppen gå i stå, når vi mister et menneske, der står os nær, så er det da helt meningsløst.
  Det er trist med din farmor. Og det må det gerne være.

  Varme tanker til dig.

  SvarSlet
 4. Det gør mig ondt med din farmor.. Håber hun fik et langt og dejligt liv.

  SvarSlet
 5. Kære alle sammen, tusind tak for jeres varme tanker og kommentarer.
  Min farmor blev meget pludseligt syg, så det er næsten ikke til at forstå, at tingene kan gå så stærkt. Det sætter mange tanker igang om, at vi skal leve livet mens vi kan og være gode ved hinanden hver dag. Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 6. Det gør mig rigtig ondt! Dødsfald i familien er altid en svær en at sluge, har det på samme måde som dig når det sker, der kommer så mange spørgsmål og tanker.

  Hilsen Trine.

  SvarSlet