søndag den 5. september 2010

Flere klassikere


Så har vi atter fået fyldt lageret op med gamle institutionsbørnestole. Blandt andet disse Hukit stole. Der er langt imellem dem på markederne, så det bringer virkelig smilet frem, når vi endelig falder over nogle af disse gamle klassikere. Flere af dem er lagt på Mettesofie.dk - Se dem lige her!
Jeg bruger denne søndag på at få taget lidt billeder og få lagt lidt nyheder ind på hjemmesiden. Min bror kom hjem med et fint læs børnestole med tilhørende bord til os igår, så dem skal jeg også have kigget nærmere på. Jeg vil lige nævne, at jeg var afsted til Zumba fra morgenstunden idag, så helt hygge har det ikke kun været. Hvad bruger du din søndag på idag?

MetteSofie

7 kommentarer:

 1. Hyggelig søndagsstemníng hos dig/jer. Ja jeg skulle også have været forbi en Zumba lektion, men ak. Nu er det min tur til at holde til under dynen og bare være til... øv. Men videre god søndag til jer. KH Ulla

  SvarSlet
 2. Det lyder sjovt med en gang zumba :-) Vi har været på høstmarked og nydt den dejlige stemning mellem blomster og boder, og nu venter en travetur i det flotte solskin.

  SvarSlet
 3. Ihh hvor ville jeg gerne eje den blå! SUK

  SvarSlet
 4. De er da bare alt alt for skønne...jeg er enig med Laura - ville sørme også gerne eje den blå til min Oscar:-) Min mand var på lossepladsen (eller som jeg kalder det; loppepladsen!!) Der står nemlig en genbrugs container, hvor man gerne må stille og tage ting fra, hvis der er noget man kan bruge...og forleden kom min mand altså hjem med 2 skønne børnestole - ganske vist ikke så fine og originale som dem du viser her, men i rigtig fin stand og meget robuste...og vi har netop fået foræret et flot legehus til Oscar, så dér skal stolene bo:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Ulla og Madame: Zumba er virkelig en sjov form for motion. Jeg tager mig selv i at danse smilende rundt, selvom det er hård træning.
  Rigtig god bedring til dig Ulla.

  Laura: Ja, du har jo en fin grøn en. Men den blå er også super fed. Du ved jo hvor du kan finde den, hvis du synes i mangler en mere ;)

  Malene: Ej, hvor er det skønt med sådan nogle fund. Nogle kan åbenbart stadig være heldige på lossepladsen. Jeg glæder mig til jeg får en lille en engang, som skal have legehus.. Så skal det også indrettes med fine loppefund :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 6. Så flotte stoler!
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 7. Jeg kommer frobi når jeg har vundet i Lotto :)

  SvarSlet