søndag den 19. september 2010

Koteletter i fad med kantareller


Thomas og jeg er begge vilde med kantareller, og vi er begyndt at bruge dem lidt mere i vores dagligdagsretter. Igår aftes fik vi koteletter i fad med kantareller og flødesauce serveres på frisk spinatfettucine pasta. Det smagte himmelsk! :)
Jeg tog billedet inden fadet kom i ovnen, så jeg må hellere gøre opmærksom på, at kantarellerne altså krymper en del. De er ikke helt så store og flotte, når først de kommer ud af oven igen ;)

Alt man behøver til denne ret er koteletter, kantareller, pasta, fløde og lidt salt og peber. Nemt og hurtigt! Det er ikke ligefrem en sund ret, men ovenpå bisættelsen igår formiddags, tillod vi os selv lidt ektra til sidebenene.. Jeg må altså konstatere at det ofte er det lidt mere "fede" mad der skaber glæde herhjemme.

Idag holder vi "store flyttedag" herhjemme.. Ikke fordi vi skal flytte, men fordi vi har valgt at lægge hus til en masse flyttekasser og møbler, imens en veninde og hendes mand får bygget nyt hus henover vinteren.
Det vækker minder fra sidste vinter, hvor vi køret frem og tilbage mellem lejlighed og hus med flyttelæs. Til november har vi allerede boet her i 1 år.. Hvor tiden dog flyver afsted!

Rigtig god søndag til Jer alle!
MetteSofie

5 kommentarer:

 1. Uhmmm...hvor ser det bare lækkert ud, jeg elsker også kantareller...
  Ja, tænk sig, det er et år siden vi slæbte kasser, hvor er den tid dag blevet af?
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Mums! Jeg har en bakke kantareller og en mørbrad - tror jeg vil smide det i ovnen med lidt fløde :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med kantareller, det er den bedste svamp man kan få..
  Kan i samle dem i skoven ved gården eller tør i ik tage chancen?
  Herhjemme er det også sådanne retter der vækker mest glæde, men der bliver desværre ikke plads til dme alt for tit, for det vækker ikke just glæde når bukserne begynder at stramme...

  SvarSlet
 4. Iren: Ja, det er helt utroligt.. Det var så hyggeligt, at i allesammen var med :)

  Britta: Tror det kan være rigtig lækkert med mørbrad. Faktisk en god ide jeg selv vil prøve næste gang, da mørbrad lige er en tand mere lækkert end koteletter :)

  Muffin: Vi har skoven fuld af alverdens svampe, og vi mener også at der står kantareller derude. Men langt fra så sikre, at vi tør tage chancen desværre. Kunne ellers være skønt med kantareller fra egen skov ;)
  Min mor har en veninde som har fået et svampe-kursus. Hun kommer ud og går en tur i skoven med os en dag, så vi kan se om nogle af dem evt. kunne spises.

  SvarSlet
 5. Det ser da bare super lækkert ud...og dejligt med lidt ny inspiration til alle os, som kun kan finde ud af at lave koteletter i fad med bacon, svampe, perleløg og tomat!! Jeg plejer altid at servere ris til, men det lyder da meget mere friskt og lækkert med frisk pasta - det prøver jeg næste gang:-) Tak for tippet og for en altid dejlig blog.
  Kh. Malene

  SvarSlet