mandag den 4. juli 2011

Dagen derpå...


Idag er vi bare hjemme... Vores første dag i vores sidste uges ferie.. Jeg elsker dagene efter ferieophold, hvor man bare nyder at være hjemme igen, går og pakker ud og glæder dig over de fine ting, man har haft med sig hjem. Thomas og jeg har fået shoppet en del i Århus og lige nu er en ny lampe ved at blive hængt op over spisebordet. Imens jeg prøver min nye voksdug fra Lola, som jeg var så heldig at finde i butikken Plint i lørdags, kan jeg da også lige drikke en lille tår kaffe af min nye Mumi kop.. 2 styk kom der med hjem, en til os hver - De var nemlig på tilbud til 99 kr. lige her :)

Hvis nogen af Jer, skulle være interesseret i at få fingre i dugen herover, ved jeg at Julia Runge har lavet en fin aftale med Plint omkring bestilling via nettet.
Ha en dejlig mandag!

MetteSofie

6 kommentarer:

 1. Hvor er de altså søde de krus og dugen er også rigtig skøn:-)kh. mor

  SvarSlet
 2. Den er bare så fin den dug, jeg har også dukket efter den. Ja og koppen er da ligeså skøn.

  SvarSlet
 3. Skøn skøn dug...og kop!!! Jeg overvejer da virkelig at bestille noget af den der dug....skal - skal ikke...hmm...den er jo billig!!! :-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Lyder som i har haft en dejlig tur i det jyske, rigtige søde kopper i har fået købt.

  knus

  SvarSlet
 5. Mor: Tak mor, vi er også rigtig glade for begge dele :)

  Malene: Jeg tror vi er mange der har sukket efter den længe.. Det er efterhånden meget længe siden jeg så den et sted første gang. Og nu fandt jeg den endelig, blev bare så glad. Håber også det lykkedes dig at få fingre i den :)

  By myr: Tak - Det skal du da selvfølgelig til de penge, he he. Det er en rigtig lækker dug, du vil ikke fortryde det! :) Jeg overvejer faktisk at bestille den i grønne/blå farver også.

  Louise: Tak - Vi har haft en rigtig dejlig tur til Århus. Håber også i nyder sommeren :)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet