onsdag den 20. juli 2011

Hold da op...


Hold da op en dag, det har været idag! I maj måned startede jeg nyt job i ny kommune på et helt nyt arbejdsområde, nemlig børneydelser. I ved, på det område hvor børne- og ungeydelsen, det ordinære og ekstra børnetilskud og udbetaling af underholdsbidrag osv. bliver administreret.
Efter 2 ugers afholdt ferie, sidder jeg nu ene mand de næste 3 - og da vi skriver den 20. juli idag, har jeg oplevet min første "udbetaling"! (I der har børn ved nok hvad jeg taler om) Jeg må indrømme, at efter en dag fuld af telefonhenvendelser og udfordringer på begrænset erfaringsgrundlag, var det eneste jeg trængte til i aften - det her! :)

MetteSofie

3 kommentarer:

 1. Du mangler da bare lige en fyraftens bajer og en skål jordbær ved din side. Det lyder meget velfortjent, at du hev stikket ud, da du kom hjem. Jeg håber, at ugerne kommer til at glide lidt lettere for dig fremover. Rutine kommer man desværre ikke sovende til.

  SvarSlet
 2. Det er da også en god måde at slutte dagen af på - kan være jeg vil lade mig inspirere og gøre det samme i morgen :-D

  Men godt du kom helskindet gennem ilddåben. Håber de næste gang er lettere :-)

  SvarSlet
 3. Malene: Tak. Ja, det var faktisk lige hvad jeg manglede:) Jeg synes allerede at tingene er ved at blive lidt nemmere her et par dage efter.. Jo flere kameler man sluger og kommer igennem, jo stærkere bliver man i faget. Sådan er det nok med alt i virkeligheden :)

  Piskeriset: Tak. Dejligt det kunne inspirere dig lidt.. Håber du havde en dejlig hyggestund med fodbad og det hele igår så ;)

  Kh. MetteSofie

  SvarSlet